canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:leyla gibi mecnun gibi adım hep dilden dile dolanacak desene
dağ getirin bana suyunu çıkaracağım
:yikildim::yikildim::yikildim:
canat efendiii sen bittinnn......:
|
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:leyla gibi mecnun gibi adım hep dilden dile dolanacak desene :yikildim::yikildim::yikildim: PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Atii aßiii:kizgin: ya pckom sen niee kısıyosun kiii o bu fomun güseli sen bu gönüllerinnn tek sahibisinnn be janımmjımmmm....
leyla gibi mecnun gibi adım hep dilden dile dolanacak desene
dağ getirin bana suyunu çıkaracağım Konunun en kısa zamanda aydınlığa kavuşması dileğiyle...ii akşamlar herkese abi bu arada yakışır ne diiim helal olsun ama üzerinden şu Nuri alço kimliğini at temize çıkar kendini _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Korkma abi sevenlerin arkasındayım ben istersen dağlara istersen kalbine istersen foruma yazama yaz abii kendini temize çıkar yoksa sizi ibret olsun die asıcaklar eyvahhh eyvahhh sen arkasındaysan bunun ömrü dahada kısa olcak desene.... _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Konunun en kısa zamanda aydınlığa kavuşması dileğiyle...ii akşamlar herkese abi bu arada yakışır ne diiim helal olsun ama üzerinden şu Nuri alço kimliğini at temize çıkar kendini varsın bana Alço amca desinler be canım napalım o gazozları karıştırmayacaktım tüh bee
aTi aßiCim hade ߀n de kaCtım
€rCan aßi Size de mutLuLukLaR Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aTi aßiCim hade ߀n de kaCtım sağol pckocum ii akşamlar sanada darısı başına PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aTi aßiCim hade ߀n de kaCtım kendine çok cici bak pckomm abin seni çok seviyorrrr.....:kiyamam::kiyamam: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|