canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:teyzo ben alti ustu 3 5 dosya icin yaparmiyim bole bisi yaw muhim olan insanlik
ne bilim yiğeni,m belli mi olur demi ama
Uyuz Oluyorumm Sinirr oluyorummmmm
|
01-17-2008, Saat: 11:20 AM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:teyzo ben alti ustu 3 5 dosya icin yaparmiyim bole bisi yaw muhim olan insanlik ne bilim yiğeni,m belli mi olur demi ama
sikayetcim ben yaw dosyalariyla kandirdi beni bu kiz asil benim duygularimla oynandi ama
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne bilim yiğeni,m belli mi olur demi amaevet yorgun_yürek haklı bellimi olur ,güvenmiicen kimseye sağolun çok ii akıl veriosunuz gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet yorgun_yürek haklı bellimi olur ,güvenmiicen kimseye sağolun çok ii akıl veriosunuz kalbinin sesini dinle ben dogru diyorum teyzommu eger onu secersen al dosylarini ver dosyalarimi yanii
yine dosyalarımı almak için bi oyun bu dimi al dosyalarını ver dosyalarımı noluyozz??
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yine dosyalarımı almak için bi oyun bu dimi al dosyalarını ver dosyalarımı noluyozz?? Bak kirici oluyorsun ama bi insanin duygulariyla bu kadar da oynanmaz ki sana hic yakistiramadim bahh
guluyorsun dimi bide bak bu sefer harbiden al dosyalirini seninle daha fazla devam edemicem
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
iş yerindekilerine uyuz oluyorum:) | €stapitipiti | 11 | 1,032 |
04-13-2022, Saat: 05:18 AM Son Yorum: wildfang |
|
Vatanımız için canını feda eden şehitlerimize duyarsız olan gençliğe UYUZ oluyorum | PaPaTYa_PReNSeS | 6 | 651 |
04-12-2022, Saat: 12:08 AM Son Yorum: wildfang |
|
Adimin Kullanilmasina çok çok Uyuz Oluyorum | senem albayrak | 9 | 852 |
04-08-2022, Saat: 02:48 PM Son Yorum: wildfang |
|
hem gıcık, hem uyuz, hemde deli oluyorum... | gaye sultan | 5 | 971 |
04-07-2022, Saat: 01:03 AM Son Yorum: wildfang |
|
ya bak giderayak uyuz oldum | bilgeis | 4 | 735 |
04-06-2022, Saat: 09:54 AM Son Yorum: wildfang |