konu bayagi bi saptiriLmis ama artik bi anLami yok benim için Itiraf ettim evet ve hiç bi zaman ne utandim nede rezil oldugumu dusunuorm ben içimden geldigi gibi soledim 'helen' sana geLincede ne yazdiginin farkinda olmadigini dusundugum için yorum yapma gereginde bile bulunmuorm GurursuzLukLa uzaktan yakindn alakasi olmayan bir konuda gelmissin yazdigin yoruma bak kimse kimseyi rezil etmior hele insan kendini bilerek hiç rezil etmek istemez ki bende rezil oldugumu dusunmuorm ...
Sevda Masali senin yazdigin yorumada gelince Itiraf ettigim konuda adi geçen insanin dalga geçtigi falan yok bu konuda yanLis anLamaLar cok fazLa olmus Ha ama dersenki yorum yapan insanlar dalga gecmis o dogru ama onuda ben takmiorm
NurCum Seninde yüregine saqLik güzel insan tsk ederim Sevmek ayip oLsaydi Asklar sevgiler göz gönünde yasanmazdi ve sevenler sevdigi için utanirdi (:
Ben utanmiorm pi$manda deiLim reziL oldugumu zaten hiç dü$ünmüyorum ...
Sevda Masali senin yazdigin yorumada gelince Itiraf ettigim konuda adi geçen insanin dalga geçtigi falan yok bu konuda yanLis anLamaLar cok fazLa olmus Ha ama dersenki yorum yapan insanlar dalga gecmis o dogru ama onuda ben takmiorm
NurCum Seninde yüregine saqLik güzel insan tsk ederim Sevmek ayip oLsaydi Asklar sevgiler göz gönünde yasanmazdi ve sevenler sevdigi için utanirdi (:
Ben utanmiorm pi$manda deiLim reziL oldugumu zaten hiç dü$ünmüyorum ...