Resimlerde Aşk Başkadır !
|
. . .
Su Gibi Akıp Gitti Yıllarım Aşkı Ararken Bitti Bütün Yollarım Bomboş Kaldı Zamanla Avuçlarım Ben Hep Bekledim Hiç Giden Olmadım Bomboş Kaldı Zamanla Avuçlarım Ben Hep Bekledim Hiç Giden Olmadım Hazırım Kendimden Geçmeye Aşk Isterse Kelebek Ömrü Kadar Kısa Sürse Dönemem Artık Senin Olduğun Şehre Kanıyor Mazim Içinde Öylece Görmeden Duymadan Mümkünmü Yaşamak Ellerim Dokunmadan Aşk Yalan mı? Gerçek mi? Sen Söyle Hayat..
10-23-2008, Saat: 11:15 PM <
Tüm yaşanmışlıkları
Unutturur mu zaman.. Mutluluğumu geri verebilir mi? [b]Seninle dolu gecelerimi [/b] Aradığın zamanlarda .. Yüzümde beliren gülümsemeyi Söyle geri getirebilir mi? [b]Yaşanmaz kılarmı ayrılığı.. [/b] [b]Yine hissedermiyim [/b] [b]Güven veren sıcaklığını... [/b] Unutturabilir mi Camdan kırıkları... Unutmadım ben hala Son bakışını.. [b]Gözlerimi senden kacırışımı... [/b] [b]Caresizce gidişimi... [/b] [b]ßen giderken seninin yiti$ini.. [/b] [b]Unutmadim... [/b] [b]ßeyaz bir güldüm Senin ellerinde.. Canını acıttım.. Acıdım[/b] [b] [/b] [b][b]Öylece bir köşede kalakaldım... [/b] [/b] [b]Sensiz bende kanadim.. [/b] [b]Hani Rüzgar değse kirpiğime Kan damlardı baktığın yere.. Kirpiğime ayrılık değdi.. Gelsene... [/b] [b] [/b] [b]Hani gelmediğin gün ölürdün... [/b] [b] [/b] [b]Bak sen gelmedin ben öldüm... [/b] [b] [/b] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
resimlerde.......... | İLKNURUM | 1 | 744 |
07-22-2010, Saat: 01:37 AM Son Yorum: history |
|
Küçükken aşk başkadır | astralruh | 3 | 1,107 |
02-25-2009, Saat: 12:02 AM Son Yorum: Samsun55 |
|
Gözler bir başkadır sevdalı olunca | Leader | 6 | 958 |
11-24-2008, Saat: 02:07 PM Son Yorum: ESARET |