Günaydın sevgili arkadaşlar. Gününüz güzel işleriniz kolay kalbinizden sevgi aşk cebinizden paranız eksik olmasın
Canı Sıkılanlar
|
Günaydın speedy iyiyim sen nasılsın hafta sonu tatil yapıyım dedim pazaryteside izin aldım 3 gün tatil yaptım denize gittim. sen naptın bakalım
07-01-2008, Saat: 10:23 AM <
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Günaydın speedy iyiyim sen nasılsın hafta sonu tatil yapıyım dedim pazaryteside izin aldım 3 gün tatil yaptım denize gittim. sen naptın bakalım ßiLmem NaSıLım :yikildim: oH iyi yapMı$Sın ne YaPim DurmakSızın i$ i$Te ßaKaLım HaFTa SoNuNa DoÄžRu ßi Deniz KeyFi De ßen YaPıCam :teytey::teytey: kaLißer_38 saNaDa GünayDın nasıLSın in$ . speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßiLmem NaSıLım :yikildim: oH iyi yapMı$Sın Ne demek bilmem söyliyeceksinki iyi olup olmadığını bilecek söylemezsen bilemeyiz işler bitmez emimn ol arada bir azda olsa tatil yapıp stres atmak çok güzel. Valla sende deniz keyfi yapsan iyi olur. iyi geliyor inan
07-01-2008, Saat: 10:39 AM <
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne demek bilmem söyliyeceksinki iyi olup olmadığını bilecek söylemezsen bilemeyiz işler bitmez emimn ol arada bir azda olsa tatil yapıp stres atmak çok güzel. Valla sende deniz keyfi yapsan iyi olur. iyi geliyor inan önCeLiKLe ÇoK iyiYim moRaLmen moRaLım Tavan YaPTı öMür ßiTeR i$ ßiTMez MüDürüm aRaDa KaçaMaK YapmaK Lazım HaFTa SoNu GeLSin ßaKaLım :tey: speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:önCeLiKLe ÇoK iyiYim moRaLmen moRaLım Tavan YaPTıHerşeyden önce iyi olduğuna sevindim. evet ömür biter iş bitmez burdada seninle hem fikirim. Arada kaçamak yapmakda iyi olur aynı fikirdeyim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 89 Ziyaretçi