EWET EYLÜLCÜM FENERBAHCE HAYAL OLARAK KALJAKCİCİMLE EZBERİMSİN İÇİN BENDE HAYIRLISI DİOMMSONACIMA ÇİFTÇİ KIZI OLARAK PORTAKAL PARA ETCEK DİORUM..YANE İNŞALLAH
Garip Sohbetler
|
WALLA SEFGİLİM OLMADIÄžI İÇİN ÖLE BÜYÜK HEDİYE TELAŞINA GİRMEDİM.AMA ANNEM WE BABAMA COK HOŞ Bİ SÜPRİZİM OLCAK.ESKİ Bİ NİŞAN FOTOARRINI GÖRDÜM.ÇOK GÜSELL.ONU BYÜTÜP CERCEWE YABCAM.WE İYİKİ WARSINIS DİJEM..AMA BANA Bİ ÇOK HEDİYE GEJEÄžİ KESİN BİŞESAOLSUN SEWENLERİMM
blue_belial
02-08-2007, Saat: 01:50 PM <
ya kardesım 100 bın kere solemesekte
7-8 kere soledık! gozumuze gozumuze sokmayın su sevgılı olayını 14 subatı falan olan var olmıyan var nıye bızı rencıde edıyonuz hatırlatmasanız ölürmüsüüüüüüüüünüüüüüzzzzzzzzzz işşşaaallaaaaaaahhhhh 14 subatda hedıye almayı unutursunuz işşaallaaaaaaaahhh uyuya kalırsınızzzz işşaallaaaaaaahhhh köyden dayınız gelirde gidemezsiniz bi yere işşşaallaaaaaaaaahhhhh bütün tükkanlar soyulur o gün ole kalırsınız ortada amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn ya rabbiiiiiiiiiiiiii
EED SIRA BENDE...ADIM HAMİDE 20YASINDAYIM.ADANALIYIMMAİLEYE DÜŞKÜN Bİ KIZIM.APTAL İNSANLARA TAHAMMÜL EDEMEM....KİMSEYİ SEWMEK ZORUNDA OLMADIGINI AMA HER KESE SAYGI DUYMAK ZORUNDA OLUNDUGUNUN BİLİNCİNDE OLAN Bİ İNSANIM..YAŞAMAYI SEWEN DUYGULARINI DIŞA WURAN Bİ İNSANIM..SEWMEDİÄžİM ÖZELLİÄžİM HER ŞEYE Bİ CEWABIM OLMASIDIR..SEWMİOM BU ÖZELLİÄžİMİ ÇÜNKÜ BASEN SUSMAK EN İYİSİDİR..YAF BEN NİE ANLATIOM BU FORUM SAYFASI SIÄžMAS.BU KADAR YETERLİTEŞEKKÜR EDERİM..BENDE EYLÜL GİBİ YARISMACI ARKADASLARA BASARILAR DİLİOM
blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya kardesım 100 bın kere solemesekteKOMEDİSİN ABİİ YAAAAA AMA HAKLISIN YANİİ
blue_belial
02-08-2007, Saat: 01:53 PM <
ben yeetiiiiiiiiiiiiimmm
ben ööööööökksüüüüüüüüüüüüzzz ben gaaaaariiiiiiiiiiibbbb vayyyyyyyyyyyyy
wala bencede amin blue belial ...bende garip..yazık bize demi....sefgilimis yok işte ne yabak...allla allla acmayın bu konuları(COKMU BENCİLİS NE?)
blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:utanmaz herifler bunlar yaWALA DÖWÜCEKLER BİZİ FARUK BİS SUSAK EN İİSİ
blue_belial
02-08-2007, Saat: 02:09 PM <
ben susmam!
yasasın bekarlık mutluyuk mes'utuk bahtiyarık (küllüm yalan ) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 350 Ziyaretçi