caps lock yapsn güldüğün belli olur sanırım
Canı Sıkılanlar
|
07-08-2008, Saat: 01:27 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:caps lock yapsn güldüğün belli olur sanırım sağoll yine aydınlattığın için hallettim galiba
ben uyarı yapınca msj editledin demi
ne yapım gece gece uykum beni terketti foruma bakıım dedim
07-08-2008, Saat: 01:30 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben uyarı yapınca msj editledin demi uyarı yapmadan düzelttiydim ama neysee öyle diyosan öyle olsun benim uykum beni geceleri aldatıyoo gelmiyo bi türlü ezan okunuyo ancaakk öylece bekliyorum işte ((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:uyarı yapmadan düzelttiydim ama neysee öyle diyosan öyle olsun olsun tabi vah vah üzücü bir durum senin için Allah'tan bende öle sabah ezanına kadar uyumama takıntısı yok olsa sanırım işyerinde uyurdum
07-08-2008, Saat: 01:33 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olsun tabi o takıntı bendede yokk o zaman geliyo alışkanlık diyelimm ((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o takıntı bendede yokk o zaman geliyo alışkanlık diyelimm tmm işte alışkanlık takıntı yapmış sende
07-08-2008, Saat: 01:37 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm işte alışkanlık takıntı yapmış sende tamam tamammm öyle olmuş ((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam tamammm öyle olmuş hayda çabuk pes etsin şimdi ne konuşacaz konuda the end oldu sayende |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 449 Ziyaretçi