ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SatanisT deiLim
OnnarIn katiLi oLan Kediyim
Demek sitede herkes sayısaL ben gibi he
Vay be
İiİi site inek w zeki doLuu
Sitenin IQsunu ölçseLer tawan yaparIz o zmn he?
hee wallaa aynen ölee olur
Garip Sohbetler
|
02-11-2007, Saat: 05:30 PM <
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SatanisT deiLim hee wallaa aynen ölee olur
02-11-2007, Saat: 05:31 PM <
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aman Allah'ım Yine fiziği kötü oLAn 1i KANIMCA ORTALIK FİZİKÇİLERDEN TEMİZLENECEK BİZDE KURTULACAZ YAVV BERBAT BU FİZİKTEN NEFRET EDİYORUM MATEMATİK BİLE DAHA SÜPERRRRRR
02-11-2007, Saat: 05:31 PM <
amaa fisik ciddenn çokk zorluoo yaa
ayıptırr sölemsii 2 düştü benimki ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SatanisT deiLimBİZDE BÖLE SAYISALCILAR TM CİLER OLDUÄžU SÜRECEEEE TAVANDA YAPARIZZ HERBİŞİY DE YAPARIZ YAFFF
02-11-2007, Saat: 05:32 PM <
eti puf delisi:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amaa fisik ciddenn çokk zorluoo yaa AYNEN BENİMDE İKİ DÜŞTÜ YAV eti puf delisi:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amaa fisik ciddenn çokk zorluoo yaaHEHEEEE BU KONUDA BEN ÇOKK RAHATIM YAAAA
02-11-2007, Saat: 05:33 PM <
happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KANIMCA ORTALIK FİZİKÇİLERDEN TEMİZLENECEK BİZDE KURTULACAZ YAVV BERBAT BU FİZİKTEN NEFRET EDİYORUM MATEMATİK BİLE DAHA SÜPERRRRRR Matematiğim 4 Geçen yıL matematk 5 ti,fizik 2 ydi Bu yıL 1 Geçen yıL 2.dönem fizik örtmeni naled adam; Beni gömLeim dı$arda doLa$ıorm die bıraktı öküsss O zmndn beride iice soudum fizktn Karnede hebsi 5 oLur fizik oLmas hayatta anlamıorm ya da hoca anlatamıo |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|