biraz da o varda daha önemlisi şu an başımda çokkk çocuk var ondan birasss
Garip Sohbetler
|
02-11-2007, Saat: 10:54 PM <
ohhhhhhhhhhhhhhhhh valla çok hoşuma gitti sefa inşallah pc yi bozarlar
iyiyiz mert seni sormalı????????????
02-11-2007, Saat: 10:57 PM <
iiim saoL yeLizZzz
eee okuL aciLio yorumLari aLiim? D Kar yaasnda bi suprz olup okul tatil mi olsn? Yoksa yaamasnda aciLsin mi?
02-11-2007, Saat: 10:58 PM <
ya mert bana sorarsan okullar açılsın evde otur otur canım sıkıldı ciddilik lazım az buçuk
02-11-2007, Saat: 11:02 PM <
Yarın herkesin bildii gibi okul açıLıo
Belki kimimiz açılmasını istemiyor, Kimimiz istiyordur. Ki bence açılsın Yeter sıkıldım ewde En azından okulda zaman geçio,eeLence war vs vs vs Konuyu açmamın sebebi; Aileme bi söz werdim ben.. 2.Dönem daada iyi çaLı$ıp bazı birAz kötü oLan notLarımı düzeLtmek için.. Ee sanırım bunu düzeLtmek içinde internete ara wermem lâzm.. İnternet dersleri etkiliyo çnkü Aklın heb burda olunca çaLı$amıyosun vs vs İ$te bu yüzden bugünden itibareeen, Arada sırada girmem dı$ından büük bi ihtimaL oLamam buralarda herhal.. Beni unutmayın sakın he Kendinize iyi bakın Okulun tatil oLduu günLerde burdayım He bide hakkınızı heLaL edin.. $imdiden ßye's..
02-11-2007, Saat: 11:04 PM <
mert aynı durum bendede var benimkiler abarttılar işi iyice şifre koycaklar pc ye bende yokum yaniiiiiiii o derslerin özellikle fiziğin düzelmesi gerekiyooo bende yokum buralarda bende tatillerde ve resmi bayramlarda burdayımmm
02-11-2007, Saat: 11:05 PM <
O zmn bize bi ßye dein site huu
Su dökün arkamızdan |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 71 Ziyaretçi