PaPaTYa_PReNSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:e eeeeeeeee
kimse beni sevmiyomuºººº :
iyi ya iyi sevmeyin alalaa
yinede ben sizi seviyorum :
CANIMM BEN VARIM OLUR MU BİRBİRİMİZE YETERİKKKK:!
Garip Sohbetler
|
02-12-2007, Saat: 04:29 PM <
PaPaTYa_PReNSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:e eeeeeeeee CANIMM BEN VARIM OLUR MU BİRBİRİMİZE YETERİKKKK:!
02-12-2007, Saat: 04:38 PM <
Liseli_kız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CANIMM BEN VARIM OLUR MU BİRBİRİMİZE YETERİKKKK:! ay canım benim oolmaz mı güzELim
02-12-2007, Saat: 04:41 PM <
*TATLI BELA* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canım arkadaşım şule oy oy oy ooOOY arkaşın hasısın sen yaaa canıM beeniiimmmm BEnde seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii keeeeevvvvv-seeee--riiiiiimmmm tatlı_cadı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ahH jnm bende seni seviorm aşk osun jnm ya seni sewmios olurmu heç!senide çok sewiorummm
02-12-2007, Saat: 04:48 PM <
bu güne kadar şükür öyle bişeyle karşılaşmadım karşılaşmam da inşallah
Olaki öyle bişi oldu: saygı duyarım ve ters cevap vermem çingenlik edipde ''amaaaan ,çokda tın hıh !,sevmezsen sevme,kalp kalbe karşı bende senden nefret ediyorum pis gıcık '' vs sözler sarfetmem (böle yapanlar çokda... ) Herkes beni sevecek diye bişey yok değil mi sevenin olacağı gibi sevmeyenin olması gayet doğal bişe.. + güzEl bişeyde nefretini dile getirmesi içten içe bana kin güdeceğine açık yüreklilikle bunu bana söylemesi gerçekten diğer bi açıdan düşünüldüğünde güzEL birşey.En azından nefretini giderme gibi bi olanaığın eline geçiyor diye düşünüyorum çokmu konuştum ne miley17:
tam olarak sıralamasız!
Berna Yasemin ablam Esra Tatlı Cadı Nurdan Sultan ablamm Yeliz Pelin ablam Kevser abla Sefa abim Süleyman abim Hasan abim Mert abim Faruk abim Emrehan abim Mesut Abim Burak abi (mod) Admin() Daha çookk var yafw hangisini sayıyım? Tüm forumun sakinlerini (unuttuklarım warsa özür d.)
02-12-2007, Saat: 05:01 PM <
KoRSaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu gun okul var... Gitmedin dimi okula sen.... Seni gidi seni..... yok yaw ben okuldan kaçmam öle erken çıktık toplantı wardı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|