*TATLI BELA* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok güzel bir hikaye oldu tşklr ylmaz.....
Ben teşekkür ederim Kevser....
Duygusuzda Yeraltı Dünyası(Mafyaya karışan istihbaratçılar)
|
*TATLI BELA* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok güzel bir hikaye oldu tşklr ylmaz..... Ben teşekkür ederim Kevser....
Firari Fırtına
02-05-2007, Saat: 01:46 PM <
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Teşekkürler Fırtına böyle sözleri sizlerden duymak ayrı bir onur Sende bize yetiyorsun güzel yürekli insan ..... Seni nasıl sevmem , sen ki isyanbitmezi yere çakan adamsın yahuu ellerin dert görmesin emi Sevg ...
02-05-2007, Saat: 01:47 PM <
süper bii sonnnnn...............
harbidennnnn filmleri aratmıooo............ harikasın abiiii ne yalan sölimm gerçek gibim duygulandım beaaa...... zihnine sağlık abimm...... Firari Fırtına Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sende bize yetiyorsun güzel yürekli insan ..... Seni nasıl sevmem , sen ki isyanbitmezi yere çakan adamsın yahuu ellerin dert görmesin emi İlahi Fırtına sen çok yaşa emi İsyanbitmez güzel insan yaff nasıl kıydım bilmiyorumki, aslında siz birbirinizi vurcaktınızdaben araya girdim.... >As!_M€L€q<' Adlı Kullanıcıdan Alıntı:süper bii sonnnnn............... Saolasın canım kardeşim Ya valla ne yalan sölim az önce hikayenin sonunu okudum gözlerim doldu ya...
Firari Fırtına
02-05-2007, Saat: 01:56 PM <
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İlahi Fırtına sen çok yaşa emi Eğer öyle bir durum olsaydı var yaa , isyanbitmezin kafasına 5 el sıkardım alim allah sonrada kafasını kleser ibret olsun diye duygusuz un kapısına asardım Sevg ... Firari Fırtına Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eğer öyle bir durum olsaydı var yaa , isyanbitmezin kafasına 5 el sıkardım alim allah sonrada kafasını kleser ibret olsun diye duygusuz un kapısına asardım Abi yapma şakası bile sende bi tuhaf duruyor bak yoksa biri senin şifrenlemi girdi siteye
Firari Fırtına
02-05-2007, Saat: 02:49 PM <
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abi yapma şakası bile sende bi tuhaf duruyor bak yoksa biri senin şifrenlemi girdi siteye Elbette şaka yahuu , isyanbitmeze kıyamam ben anca kuşbaşı yaparım onu Sevg ...
süper bisi olmus.yüreginize sagliksonu turk filmi gibi olmus amaaa
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|