EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama et yemem bidenemm
birbucuk tedem o zman kafana göre kemik senin olsun et benim
sevgilisizler buraya
|
02-16-2007, Saat: 11:46 AM <
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama et yemem bidenemm birbucuk tedem o zman kafana göre kemik senin olsun et benim
02-16-2007, Saat: 11:49 AM <
Bana Bisi Yok Heraldeee Ne Bu Yaa Kasap Mi Isletiyoruss Cafe Mii
02-16-2007, Saat: 11:49 AM <
TAT_LI CA_DI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ee Heraldeeeeeeeee Saol Hayatimm kuralları söleyim sana işyeri kuralları : soru sormak yok hiçbir sekilde ters cvp yok 7/24 hizmet verioz ona göre he bide böle hayatım lı filan olmaz yanii müsteri ne der sonra :yikildim:
02-16-2007, Saat: 11:50 AM <
TAT_LI CA_DI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bana Bisi Yok Heraldeee Ne Bu Yaa Kasap Mi Isletiyoruss Cafe Mii serviscilik yapcan dedik ya sana kacırdın herhalde o yazıyı simdiden dakika 1 gol 1 valla eylülce hatasını yaz bir kenara eger böle giderse yanii olmaz ha valla burda hersey var cok yönlü bir işletmeceyiz |v|_U_S_T_! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla jnm senin işlerii alsın yavas yavas sende kasaya otur artık patronluk yap yanii nereye kadar calıscaz demi :yikildim: okse alıom işe hem tatlı kızdır müsteri toplarask olsun ben tatlı değilmiyimm yaaaaa
02-16-2007, Saat: 11:52 AM <
Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kendimi bi an kurbanlık gibi hissettim kolaymı el altında calısmak fatihcim bizden nerden nerey geldik eylülce ile hey gidi günler basladıgımızda iki kişiydik simdi dört vay beee :yikildim:
02-16-2007, Saat: 11:55 AM <
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ask olsun ben tatlı değilmiyimm yaaaaa jnm benim bu işletmemiz senin sayende bu günlere geldi senin cekiciligin güselligin olmasa bu hale gelirmiydik sen gönlümün tadlususun uy uy
02-16-2007, Saat: 11:55 AM <
Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:puhaha ee bu arada buranın adı ne EYLÜLCEM ismi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sizi en ?ok ne korkutur?Korkular?n?z? buraya yaz?n.. | speedy_girl | 28 | 1,881 |
04-02-2022, Saat: 04:53 AM Son Yorum: wildfang |
|
Arkadaslar Hepinizi Cok Seviyorum Ama Buraya Kadarmis Elvedaa... | BiRiciGim | 50 | 2,309 |
12-22-2007, Saat: 06:03 PM Son Yorum: BiRiciGim |
|
AŞKIN ı itraf etmek isteyenler buraya buyrun :D:D | SssHave_sdo | 5 | 761 |
09-03-2007, Saat: 03:55 PM Son Yorum: Melek06 |