Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Buda Benim.. :)
Resim Süper çikmissin Tatli Kkiss Missin Allah Sahibine Bağaşlasin
Ara
PaSCHaM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu Konu Canım Sıkma basladı... Bak Guzel Kardesım Amacın Ne bılmıyorum...
Senı O Kızlarla karıstırıyorum...
Sende baskaların resımlerını koyuyo olabılırsın...
Bence senın ıcınde Soz Konusu..

2 Gundur.. bu Konu tartısılıyo.. 3 farklı kullanıcı ısmı ama karısıda sadece 1 kısı var.. Sanırım Bızım eglenmeye calısıyo.. neden Bılmıyorum ama yanlıs yerdesın Arkadasım... Senı aramızda Gormekden Seref duyarız.. Ama bızı Enayı yerıne koyarsan Senı Kapı Dısarı Ederız... Bu Kım olursa Olsun Aynıdır...

Sımdı herkes SeRHaT nerden cıkardı Dıceksınız.. Dımı
buyrun arkadaslar... 3 Ayrı Nıck 1 kısı Iddaamın ıspatı resımde... bır Ip Adresınden 3 ayrı Gırıs...

adszae8.png

süpersın yhaaaa SmileSmile walla mukemmel yalanlar tek tek ortaya cıkıor cıkmas sandı sanırım kendılerı Big GrinBig GrinBig Grin dahada yalan solemeye dewam etcek sanırım Big GrinBig Grin
Ara
xsearchgirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:süpersın yhaaaa SmileSmile walla mukemmel yalanlar tek tek ortaya cıkıor cıkmas sandı sanırım kendılerı Big GrinBig GrinBig Grin dahada yalan solemeye dewam etcek sanırım Big GrinBig Grin

senden korkmaya basladım ben varya :yikildim::yikildim: senle pembeden korkmaya basladım :yikildim::yikildim:
Ara
tırsma serseri dirayetli ol akşam biraz daha ısrar etseydiniz resim koyacaktı pembe Big GrinBig Grin
Ara
nıe korkuon bea öcümüyüm ben Tongue
Ara
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tırsma serseri dirayetli ol akşam biraz daha ısrar etseydiniz resim koyacaktı pembe Big GrinBig Grin

yok abı kadın mılletınden hep korkmusumdur zaten :yikildim::yikildim::yikildim:

mazalla bunlar adamı suya göturur suzus getırıler:yikildim::yikildim:
Ara
xsearchgirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nıe korkuon bea öcümüyüm ben Tongue

olabılır ne malum ocu olmaıdıgn nerden bılıcem ben :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
ewt öcüyüm Big GrinBig GrinBig Grin kork benden Big Grin
Ara
İşte bu güzeldi
Ara
yasasin sonunda iddialarim dogru cikti ya cok mutlu oldum iste adami bole cikarirlar ortaya kusura bakmayin ama biz KEK degiliz
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  buda beeeeeean blade_dnzl 9 1,553 04-13-2022, Saat: 11:37 AM
Son Yorum: wildfang
  Buda Benim Resmim HaGi_1905 54 6,527 04-13-2022, Saat: 02:32 AM
  buda bennnnnnnn Pelikan 6 1,397 04-12-2022, Saat: 09:55 PM
  buda benım yegen roket55 18 2,421 04-12-2022, Saat: 04:32 AM
  rockçı/kız...canım kusenim benim.... ciciKIS 98 16,226 04-11-2022, Saat: 06:45 PM

Konuyu Okuyanlar: