amyleee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canm bni dşündüğün için sağolbende zaten ne kdar çok sevsemde her zaman için temkinliyim..keşke kabul etse ..zaten eğer kabul ederse sınırlarımı koyarım ama en azndan yaşamak istiyorum içmde kalmasın istiyorum ama eğer böyle bişey yaşarsam zaten sonradan pişman olacağım bişey kesinlikle ypmamo zaman mutluluklar canım ne diyim Allah'a emanetsin
Kendinden Büyük Birini Sevmek?
|
azz kaldıı beklein biras..bugn konuşmaya cesaret edmedim..bktım bu utangaçlktan yha..yarın ne war ne yok konuşuorm bitsin artıkk..offf çok heecanlıım inş mutlu olrm yarn
Yeter artıkk..kimseyi sevmicem bundan sonra erkekler defolun hayatımdan,kırmayın artık kalbimi ,yakmayın canımıı...toruldumm ,bıktımm üzülmekten..
Bu 30 yaŞ büyük olan kişi Kimdi canım ?nerden yani merak ettim .
Zaten sen aşıK değiLdin bence. Unut gitsin.ÜzüLme.Hem 30 yaŞ küçüKsn onun seni kabuL etmesi normaL karşıLanamzdı pek.Mesela bi düşün senin bi çocuğun var ve o kendinden 30 yaş birine aşıK oLdu normal mi KarşıLarsn bunu ? ZamanLa unutacaksındır.En azından içimde kalmadı diye düşün artık Karşındakide anLamıştır heralde bunun gerçek bir Sevgi oLmadığını.İnşAllah seni Kırmadı. amyleee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yeter artıkk..kimseyi sevmicem bundan sonra erkekler defolun hayatımdan,kırmayın artık kalbimi ,yakmayın canımıı...toruldumm ,bıktımm üzülmekten..bak hayırlı olan buymuş gördünmü gercekden üzülmene degil yanlış anlama ama dogru yolu bulmana sevindm canım..şuan üzülüyorsun ama ileride iyiki diyeceksin unutma yaz biyere miley20: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Peki Sevmek? | tatlı_cadı | 1 | 658 |
04-12-2022, Saat: 05:55 AM Son Yorum: wildfang |
|
Sevmek | NuRii | 2 | 640 |
04-06-2022, Saat: 08:00 AM Son Yorum: wildfang |
|
derdim büyük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | deli-kı@z | 15 | 1,424 |
02-05-2009, Saat: 11:04 PM Son Yorum: ÐŽeşaren |