Acemhe ne zaman nickini goreem şimdi dokunsalar aglayacagim şarkısı gelir aklıma : )
Turuncudoritos. Ben yeşil olanı daha cok sevirem
Yeşaren
Sila
Turuncudoritos. Ben yeşil olanı daha cok sevirem
Yeşaren
Sila
2 üye 2 yorum
|
Acemhe ne zaman nickini goreem şimdi dokunsalar aglayacagim şarkısı gelir aklıma : )
Turuncudoritos. Ben yeşil olanı daha cok sevirem Yeşaren Sila
Ne alaka XESAR bende seni görünce aklıma KekStar geliyor í ½í¸„í ½í¸„
Yesaren, Sevda yüreklimiz. Sıla, yengemiz. Muhtemelen akraba oldular í ½í¸„í ½í¸„ Asi _ve_mai Endless
Asi ve mai güzel yurekli bir arkadaşınız yeniden aramizda olmasi güzel
Endless sağlam delikanlidir tertemiz bi yüreği vardır ozledik valla Zencefil History
Zencefil i özledik yahu Sıla ile gittiler gidiş o gidiş (:
History, History'siz yani zamansız. Geri dönüşü yok. TuruncuDoritos Jelly_Belly
TuruncuDoritos Cee yapıp kaçtı sanırım bişeyler daha yazaydı iyiydi.
Jelly_Belly : Bu jelibon bizimle kafa buluyor gibi geliyor bana hacı Firari Fırtına Beyaz XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:TuruncuDoritos Cee yapıp kaçtı sanırım bişeyler daha yazaydı iyiydi. Jelly_Belly için söylediklerine katılıyorum 😄😄 FirariFırtına, ben 7 yıldır bu foruma üyeyim hiç karşılaşmadım Beyaz, gizemli Classic Av_bey
Classic : Tanımıyorum. Yorumsuz
Av_bey : Bir iki paylaşımını okumuştum, güzel şeyler paylaşıyor. Masal Perisi : Masal Yüzlü :
Masal perisi; güzel paylasimlari olan naif sakin hanımefendi bir insan sevilen bir üye masal yuzlunun sevgilisiymis
Masal yüzlü. Güzel paylasimlar yapan fakat zaman zaman sert olabilen sivri dilli birisiymis onunda sevrnleri varmış : ) Rüya Guzeli Canat
Rüya Güzeli : Duyguzun eskilerindenmiş, zamanında güzelde paylaşımlar yapmış. Şimdi kimbilir nerelerde.
Canat : Oda eski duygusuz, espirili biri olduğu kadar duygusal yanıda varmış sanırım paylaşım ve yorumlardan öyle anladım en azından. asi ve mai acemhe
Asi ve mai eskilerden kalma nadir insanlardan.
Güzel paylaşımları olan, özel bir insan. Kalemi güçlü, yüreği sağlam Acemhe. Psikopat. Günlük renk değişimleri olan saçına takmış bir tip. En Son saçlarını kazıtmaya yakın yaptı sağolsun, Pişman ama rahat. Oğluşu dünyası, birlikte büyüyor. Saçları birlikte kestiriyorlar, maksat çocuğun psikolojisi bozulmasın. Beyaz Kek Star |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
... sam ya??yorum demektir ! | Tam1_MaynaK | 35 | 2,338 |
05-05-2010, Saat: 03:14 AM Son Yorum: acemhe |
|
1 Üye 1 Yorum | *Asİ-yÜrEk* | 163 | 7,166 |
05-12-2008, Saat: 01:12 PM Son Yorum: Son Noktam |
|
Bir üsttekinin Imzasina Yorum | Melek06 | 63 | 3,002 |
09-13-2007, Saat: 01:54 PM Son Yorum: EndLess |