be$iktaşı da gene az biraz seviyorum* ibrahim toramanLa,serdarr kurtuLu$tann doLayıı * ama FENERBAHÇELİYİM..
Her telden ordan burdan
|
_Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok muratcımm bn takımından gaet memnunum..* heLe heLe gs'Li olmak..ıyhhh ..saol ben aLmiim =) ...* "F E N E R B A H Ç E" siz bilirsiniz ama kaybınız onu söyleyimde ne kaybettim diye sorma söylemem rocker_nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YAWW NEDEN YAAA neden olacak salla gitsin sen bana bakma ben derim arada böyle şeyler _Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evett nerqizcimm.."EN BÜYÜK TEK BÜYÜK FENER" hadi ya eminmisiniz o hangi ligte oynuyor
muraattt* ..=) sinirmisinn sen yaa dalqa geçme bnm takımımLa...* hıh..! çekememek böLe bi$eyy heraLde..*
_Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:muraattt* ..=) sinirmisinn sen yaa dalqa geçme bnm takımımLa...* hıh..! çekememek böLe bi$eyy heraLde..* çekemeyecek bişeyiniz olsa doğru ama yokki
10-20-2007, Saat: 02:16 PM <
_Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evett nerqizcimm.."EN BÜYÜK TEK BÜYÜK FENER"supersın arkadasım ewettt en buyuk fenerrr:yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi