€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sefa Varya Faruk beni deli etti Söyle bende Güleyim diyom yok banane DiyooEVET ABİ YAFF SÖLEDE BİZDE GÜLELİMM YAAA
Manyak Faruk hıh
ZATEN MORAL SIFIRR SÖLEDE NEŞELENELİM
Garip Sohbetler
|
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sefa Varya Faruk beni deli etti Söyle bende Güleyim diyom yok banane DiyooEVET ABİ YAFF SÖLEDE BİZDE GÜLELİMM YAAA ZATEN MORAL SIFIRR SÖLEDE NEŞELENELİM k_ü_b_r_a_55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi yaptın yaa koskoca forumda ikimizden başka samsunda oturan yok ya nasıl iştir anlamadımyaa olmaz mı yaa varda nere kaybuldular bende bılmıyom...olsun bız varız ya bız yeterız bu foruma olmaz mıı miley17: miley17: miley17:
02-15-2007, Saat: 08:58 PM <
olur nie olmasın biz iki samsunlu olarak bu forumada yeteriz
blue_belial
02-15-2007, Saat: 08:59 PM <
biiiiiiiiiiiiiiipp
bbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppp biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppppppp bipp biiiiipp biiiippp (anlayan anladı. anlamayana orkestra cagırmıyoruz ) k_ü_b_r_a_55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olur nie olmasın biz iki samsunlu olarak bu forumada yeterizsimdi oldu ıste gıderek cogaltıcaz allah ızın verırse dımı...miley17: nese ne yapan..kubra:yikildim:
02-15-2007, Saat: 09:02 PM <
ne yapam takılıoz öle cnm sıkılıo iyi değilim öle işte
blue_belial
02-15-2007, Saat: 09:03 PM <
derdo
bosver kardesım ınan bılmemen daha ıyı ben o necis ortama herhangi bi şekilde olsa bile girmekten utanc duyuyorum. senıde suruklemıyım. ksr bakma kardes yannıs anlamıyon ıns |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|