Tamam böyle yazıyım 
yok çok sevdiğimden değil hem kimse yok hemde birini bulmusum kaçırır mıyım sence

yok çok sevdiğimden değil hem kimse yok hemde birini bulmusum kaçırır mıyım sence
|
Canı Sıkılanlar
|
|
08-29-2008, Saat: 10:33 PM <
Tamam böyle yazıyım
![]() yok çok sevdiğimden değil hem kimse yok hemde birini bulmusum kaçırır mıyım sence
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kim Ölmüş Kimsenin öldüğü yokta Yorgun yürek Ama bu Ladys beni öldürecek ![]() ![]()
08-29-2008, Saat: 10:36 PM <
'RapperLadys Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tamam böyle yazıyımHe bak oldu şimşik ![]() Demek beni sevmiyosun he : ama ben seni çok sevdim ![]() diyosun ki yani denize düştüm ve yılana sarıldım gibi he ![]()
08-29-2008, Saat: 10:37 PM <
Nie benm üzerime atıyosun ayıp ediyosun aşksız
![]() Küsüyim mi he
08-29-2008, Saat: 10:38 PM <
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kimsenin öldüğü yokta Yorgun yürekAma Faruk ladys dediki ben öldüm ![]() Kötülere bişi olmaz merak etme Faruk hehe ![]() (şaka he alınmayasın )
08-29-2008, Saat: 10:38 PM <
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:He bak oldu şimşikSevdim seni bak ![]() niye öyle diyosun kırılıorum amaaa ![]() miley17:
08-29-2008, Saat: 10:40 PM <
'RapperLadys Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sevdim seni bakBende seni canım Sen dediğin zaman beni kırmıştın zaten az da sen kırıl he ne olcek ki ![]() ![]() |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|