Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garip Sohbetler
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben bi iskender istiyorum yanına da light cola Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
iskender acılımı olsun yoksa acısızmı ? bide tereyaglı iskenderimiz var ayrıca cok iyidir tavsiye ederiz Big Grin hangisinden olsun efendim
Ara
TAT_LI CA_DI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Heralde Geceleri Kaliyoruss Cewap Gelmedigine Goree

ben 7/24 burdayım.size nasıl uyarsa arkadaslar öle yaparız bunlar daha sonra konusulur simdi müsteri beklemez hadi hadi işe bakim :Big Grin
Ara
Iskender Hemen Geliyorrr
Ara
920206iskender.jpg

973208COLA.jpg

TATLI CADIM ALABİLRSİNNN
Ara
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:260741profiterol145.jpg

905376COLA.jpg

AFİYET OLSUNNN
TEŞEKKÜRLER BİTANEM MCX
EYLÜLCE NİN SERVİSİNİ ÇOK BEÄžENDİM...
Ara
Mustafa Bey Yuksek Musaadenizle Ben Cikiyorum 1 Saate Kadar Burdayim Eylulcem Kusura Bakma Yalniz Birakiyorum Seni Gorusmek Uzere Kolay Gelsin Arkadaslarrrr
Ara
Pelojummm Ben Gidiyorum Ok Sana Iyi Muhabbetler Afiyet Olsun Canparcamm Gelirim Birastannn Mujjkssaaaa
Ara
ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:TEŞEKKÜRLER BİTANEM MCX
EYLÜLCE NİN SERVİSİNİ ÇOK BEÄžENDİM...
TŞK EDERİM CANIM BENİM
Ara
TAT_LI CA_DI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Mustafa Bey Yuksek Musaadenizle Ben Cikiyorum 1 Saate Kadar Burdayim Eylulcem Kusura Bakma Yalniz Birakiyorum Seni Gorusmek Uzere Kolay Gelsin Arkadaslarrrr

ok ok görüsürüz gec kalma:yikildim:
Ara
Tatli Cadi Gel Hemen Ok Kib Görüşürüzz
Ara

Konuyu Okuyanlar: 12 Ziyaretçi