merhaba arkadaşlar ben geldim
Garip Sohbetler
|
02-16-2007, Saat: 08:28 PM <
valla bugün biri aşkım baksana bana dedi dilime takıldı
aşkım baksana bana
02-16-2007, Saat: 08:28 PM <
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olmaz mı tatlı cadımm sen sohbetin yanında ne iştersin bitanem biz kendimizi unuttuk ya millete yemek yetiştirirken şöle bir sofra yapalım kendimize demi gel bakalım tatlı cadı sofrada sohbetin kralı olcak
02-16-2007, Saat: 08:30 PM <
takozz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merhaba arkadaşlar ben geldim hosgeldiniz efenim ne arzu edersiniz yiycek içecek filan hertürlü suguk içeceklerimiz mevcuttur.suan fast-food yiyceklerimiz ile sınırlıyız ama yarın normal yemek menüsüne gececez
he valla biz kendimizi unuttuk bidenem ee ne hazırlıyımmm
02-16-2007, Saat: 08:31 PM <
selam arkadaşlar canım çok sıkıldı sohbetinize katılabilirmiyimm yani şu sandalye boşmu???????????????
happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:selam arkadaşlar canım çok sıkıldı sohbetinize katılabilirmiyimm yani şu sandalye boşmu???????????????tabı boş buyrun hoş geldiniz
02-16-2007, Saat: 08:33 PM <
happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:selam arkadaşlar canım çok sıkıldı sohbetinize katılabilirmiyimm yani şu sandalye boşmu??????????????? evet içecek ne alırsınız efendim soguk sıcak ne isterseniz cafemizde mevcuttur buna sohbette dahildir :yikildim:
02-16-2007, Saat: 08:35 PM <
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he valla biz kendimizi unuttuk bidenem ee ne hazırlıyımmm senin elinden ne olursa yerim ben ya |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 103 Ziyaretçi