esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende geldim.......
hosgeldin sende ne yersin ne içersin
Garip Sohbetler
|
02-16-2007, Saat: 08:36 PM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende geldim....... hosgeldin sende ne yersin ne içersin esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende geldim.......hoş geldinnnn ne alırsınızızzz
02-16-2007, Saat: 08:38 PM <
takozz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama ben tek kaldım ayrıca hizmetinizden memnunum gel sende bakim bizim masaya siparişi verdinmi sen söle ne istion hemen eylülcem hazırlasın |v|_U_S_T_! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin elinden ne olursa yerim ben yatşkler bidenem
02-16-2007, Saat: 08:42 PM <
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşkler bidenem jnm sen misafirlere söle güsel bişi hazırla yoksa sipariş vermiycek bunlar içecek necafe filan yap hep beraber sohbet edip içelim
02-16-2007, Saat: 08:43 PM <
ben müsteri aramaya cıkım canım sen cafeyi bos bırakma ama
[COLOR="Purple"]sizde uyanıksınız heeee
hemen ne yersiniz diye soruyonuz zıkkımın dibi war mı?[/COLOR]
02-16-2007, Saat: 08:48 PM <
[b]selam arkadaşlarrr
ben yeliz namı değer happy yeliz ben mardinliyim 16 yaşındayım lise 2 öğrencisiyimm sayısal öğrencisiyimm) fizik dersinden nefret ediyorumm en sevdiğim der matematik ve biyoloji dinlediğimde hoşuma giden bütün şarkıları dinlerim ama özellikle slov kumral biriyim saçların açık kahverengive çok uzun gözlerim siyah hobilerim gezmek, internet, ve fotoğraf çekmek ayıptır sölemesi çok güzel anlar yakalarım 165 boyunda falanım duygusuz. comun bağımlısıyımm burdaki arkadaşların hepsini çok seviyorumm kopkoyu ama çok koyu fenerliyimmmm fenerbahçeye asla laf söletmem söleyenei mahfederim kitap okumayı sevmem onun yerine dergi okumayı tercih ederimm ilerde genetik mühendisi yada doktorluk istiyorum allah kısmet ederse bilimle ve teknoloji ille ilgilenmekten hoşlanırım ayrıca futbol maçlarını çok severimm izlemeyide severim ben biraz fazla eedebiyat yaparımm çokk arkadaş edinmeyi severimm heryerde bi sürü arkadaşım vardır girdiğim ortamlarda genellikle sevilen çok güleryüzlü biriyimdir hayatı kimse için değil kendim için yaşarımm bu yüzden hep mutluyumdur aşırı duygusal biriyimdir hemen ufacık bişeyde ağlarımm ( gülmeyi ve konuşmayı severimm konuşmayı seviyorum dediysem geveze değilim valla biraz fazla oldu gibime geldi ama işte ben buyum napim başka merak ettiğiniz bişey varsa sorun sölim [/b] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|