EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla bilmiyom ama garson lazımmmm çünkü garsonlarımızz ortada yokk
valla evet garson lazım pessimite verdik o görevi daha işe baslamadı.bu arada mutlu yeliz senin okul sorunun filan varmı yanii
Garip Sohbetler
|
02-16-2007, Saat: 09:31 PM <
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla bilmiyom ama garson lazımmmm çünkü garsonlarımızz ortada yokk valla evet garson lazım pessimite verdik o görevi daha işe baslamadı.bu arada mutlu yeliz senin okul sorunun filan varmı yanii
02-16-2007, Saat: 09:32 PM <
bebiS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kafenis hayırlı olsunnn gayet güselll ben ben tokum tesekkürler buıyrun içecek bişiler deneyin hersey mevcuttur kafemizde bebiS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kafenis hayırlı olsunnn gayet güselll ben ben tokumbir cay ve ya kola almaz mısınızzz
02-16-2007, Saat: 09:32 PM <
valla ne diyim okul okuyorummm lise
dolayısı ile yarım gün yokum takozz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:teşekkür ederimne demek rica ederim
02-16-2007, Saat: 09:36 PM <
happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla ne diyim okul okuyorummm lise hııım.ok anlastık sizinle hayırlı olsun yeni işiniz simdi ilk işin bize müsteri bul diger forumlaramı saldırıırsın özel msjmı atarsın bilmem ama cafe ayakta dursun diye müsteri lazım |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|