Bir adet telsim hat ve 100 kontör aldım bişi vermedim :tolga:
Garip Sohbetler
|
Herkes gitti mi bende gideyim bari. Sessiz seyirci de olsam sizler varken yetiyordu bana. Siz yokken buranın tadıda yok. Demek ki neymiş ? Marifet duygusuz.com'da değil birlik ve beraberliğimizde :tolga:
doktorlar,sıla acemi c
SENZİZLİK ÖLÜM GELİR BANA ASKIM..................
ben varım arkadaşlar cafenin ortağı olarak ben hizmet edebilirimm
takozz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eleman arıyorsanız ben üyeyimwalla ortaklara sormak lasımm bu konu düşenelim bizzz.
02-17-2007, Saat: 10:45 AM <
DÜN AKSAM SILA DA İZLEDİÄžİM Bİ KONU BENİ ÇOK AMA ÇOK ETKİLEDİİ... KARDEŞİNİN TELEFONDA ERKEK ARKADAŞIYLA KONUŞTUGUNU ANLAYIP TÖRE GEREÄžİ ÖLÜMLE CEZALANDIRILAN KIZIN İSTANBULA KAÇTIÄžINI ÖÄžRENİP PEŞİNE DÜŞEN ABİ KARDEŞİNİ SAKLANDIÄžI YERDEN BULUP Bİ KÖPRÜYE GETİRİYOO VE ÜZÜLMESİNE RAÄžMEN KARDEŞİNİN YAKARIŞLARINA ALDIRIŞ ETMEDEN SADECE NAMUS TEMİZLEMİŞ OLMAK ADINA KUCAKLADIÄžI GİBİ KÖPRÜDEN AŞAÄžI ATIYOR...EWET BU SADECE BİR FİLMM AMA BUNLARIN GERÇEKLERİ VARR HER GÜN TÖRE YÜZÜNDEN ACABA KAÇ KİŞİ ÖLÜYOO VE BU SESSİZ KALIŞLAR DEWAM ETTİKÇEDE ACABA KAÇ KİŞİ ÖLECEK DAHAA İNANIN BANA HALA DÜN AKŞAMIN ETKİSİNDEYİMM PEKİ SİZCE ŞİMDİ O KIZ ÖLÜNCE NAMUS TEMİZLENMİŞ OLUYO MU_?__?_ :kk: :kk: :x :x :kk: :kk:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 56 Ziyaretçi