Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gündüzcüler Bölümü
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dur daha ismini bile öğrenemedim, bu aşkı böyle bitiremezsin:yikildim:

aaa bilmiyormusun adı rap biz ona kısaca rapunzel diyoruz Big GrinBig Grin
Ara
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gel bana eşlik et...kamyonu boşwer onlar çosuksu işler...

kumda b*kumuzdan kule yapalım:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:

sahildeki bikinili kızlara laf atarız hemBig Grin...

kız kıza gezellım bu gece cıtırlara laf atalım kız kıza gezeklım bu gece olmusları secelım can yaklalım :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
Alıntı:aaa bilmiyormusun adı rap biz ona kısaca rapunzel diyoruz Big GrinBig Grin

[COLOR="Black"]o nicki beni kandıramazsınızBig Grin...aşkım lütfen söle isminiBig Grin...

kahvede arkadaşlar dalga geçiyorBig Grin
[/COLOR]
Ara
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaa bilmiyormusun adı rap biz ona kısaca rapunzel diyoruz Big GrinBig Grin
evet çok ayıp hala bilmemenBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kız kıza gezellım bu gece cıtırlara laf atalım kız kıza gezeklım bu gece olmusları secelım can yaklalım :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:

[COLOR="Black"]kafan güzel galiba serseriBig Grin...olum ne kızkızasıBig Grin...senle benBig Grin...

2 de hatun buluruz:yikildim:
[/COLOR]
Ara
abı sarkıydı o ama ıkımız gıdelım sen kız bul Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin:Big Grin:

aslı parcalar sonra benı Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin:d
Ara
Alıntı:evet çok ayıp hala bilmemenBig GrinBig GrinBig Grin

nikaha kadar erkeğin kızın ismini öğrenmesi günahtırBig Grin..
Ara
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abı sarkıydı o ama ıkımız gıdelım sen kız bul Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin:Big Grin:

aslı parcalar sonra benı Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin:d

kızlar kolayBig Grin....sen kızkıza felan deyinceBig Grin...
Ara
bencede nikaha kadar bekle Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
Tanişalim Mi
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Gececiler Bölümü Leader 4,225 252,820 05-07-2021, Saat: 11:56 PM
Son Yorum: badelie

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi