Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dur daha ismini bile öğrenemedim, bu aşkı böyle bitiremezsin:yikildim:
aaa bilmiyormusun adı rap biz ona kısaca rapunzel diyoruz
Gündüzcüler Bölümü
|
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dur daha ismini bile öğrenemedim, bu aşkı böyle bitiremezsin:yikildim: aaa bilmiyormusun adı rap biz ona kısaca rapunzel diyoruz Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gel bana eşlik et...kamyonu boşwer onlar çosuksu işler... kız kıza gezellım bu gece cıtırlara laf atalım kız kıza gezeklım bu gece olmusları secelım can yaklalım :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: Alıntı:aaa bilmiyormusun adı rap biz ona kısaca rapunzel diyoruz [COLOR="Black"]o nicki beni kandıramazsınız...aşkım lütfen söle ismini... kahvede arkadaşlar dalga geçiyor[/COLOR] canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaa bilmiyormusun adı rap biz ona kısaca rapunzel diyoruzevet çok ayıp hala bilmemen Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kız kıza gezellım bu gece cıtırlara laf atalım kız kıza gezeklım bu gece olmusları secelım can yaklalım :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: [COLOR="Black"]kafan güzel galiba serseri...olum ne kızkızası...senle ben... 2 de hatun buluruz:yikildim:[/COLOR]
abı sarkıydı o ama ıkımız gıdelım sen kız bul ::
aslı parcalar sonra benı :d Alıntı:evet çok ayıp hala bilmemen nikaha kadar erkeğin kızın ismini öğrenmesi günahtır.. Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abı sarkıydı o ama ıkımız gıdelım sen kız bul :: kızlar kolay....sen kızkıza felan deyince... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gececiler Bölümü | Leader | 4,225 | 100,315 |
05-07-2021, Saat: 11:56 PM Son Yorum: badelie |