SADİ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:birbirinize çok yakıçmış Allah bir yastıkta koatsın ..
saolasın kardeşim...
ömrüm ve ben, taze çıktı :)
|
03-23-2007, Saat: 11:09 PM <
SADİ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:birbirinize çok yakıçmış Allah bir yastıkta koatsın .. saolasın kardeşim...
03-23-2007, Saat: 11:12 PM <
PrinceSs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Siz muTLu oLunda ßen düğününüze çelenk yaptırtıcam daha oy oy oy kıs güllü olsun çelenk yoksa içeri aldırmam pak , (şaka şaka sen yeterki bişi gönder ben bi yolunu bulur sokarım içeri aaa ayıpsın ) düşünmen yeter kıs,
arkadaşlar allah sizi kem gözlerden sakınsın birbirinizi tamamlıyorsunuz herşeyinizle allah daim etsin mutlulugunuzu.....
03-23-2007, Saat: 11:14 PM <
saolasın kardeşim, çok tşkler, bu arada ilk kez gördüm seni, hoşgelmişsin ailemize
03-23-2007, Saat: 11:16 PM <
YaGMuR YüRekL! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CanLarim benim ya tşkler bahtinur, aminnnn CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oy oy oy kıs güllü olsun çelenk yoksa içeri aldırmam pak , (şaka şaka sen yeterki bişi gönder ben bi yolunu bulur sokarım içeri aaa ayıpsın ) düşünmen yeter kıs,biraz bahçeden,biraz forumdan koparTıR kırmızı çelenkin içine koyarım CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saolasın kardeşim, çok tşkler, bu arada ilk kez gördüm seni, hoşgelmişsin ailemizesÜleyman abi Faruk abinin Halaoğlu tanıştırım Ati-Süleyman/Süleyman-Ati
03-23-2007, Saat: 11:20 PM <
PrinceSs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SEwin siz brbirinizi Aferimm..Hep diormm..İçimde kaldı yine dicemm... ezgi ben çiçeğin yanında bi kaç kilo altında istiom CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ezgi ben çiçeğin yanında bi kaç kilo altında istiomoldu...Babiş yada Admin bankamatik warsa Evlilik kredisi alırımm..Bu gidişLe bizim bahçeden bi ot BiLe aLaMam be..
03-23-2007, Saat: 11:23 PM <
PrinceSs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biraz bahçeden,biraz forumdan koparTıR kırmızı çelenkin içine koyarım ehehhe alemsin kıs olusn onlarda yeter |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
fırından taze çıktı bunlar | deryalım | 70 | 3,555 |
07-22-2007, Saat: 05:39 AM Son Yorum: CReATuRE |