bilmem ya sinir ediyolar ama aram iyi olsa hiç girmezler pc ye demi hadi gridinizde msn proğramımdan ne istiyosunuz
Anket Başlığı: Gönülden seven , Allahına kadar Seviyorum diyenler !!! Seviyorum diyebilirmisiniz ?? |
|||
Seviyorum Diyebilirim | 71 | 81.61% | |
Seviyorum Diyemem | 3 | 3.45% | |
Yorum yok , Sevgiyi yaşamadımki !!! | 13 | 14.94% | |
Katılımcı sayısı: | 87 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
Harbi harbi seven kaç kişi var ???
|
itiraf ediyorum bende sevgilimi seviyorummmm....
bu kıyagımıda unutmayın kolay kolay sölemem ona bile sölemedim....
hea onların derdi baska msnden yayılmak istiolar.. bn bu viruslerin canlı ve akılları olduuna inanmıya basladım..:
kimmiş bu sevgilin ya adını niye söyelemdin sevgilin kimmiş senin
HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kimmiş bu sevgilin ya adını niye söyelemdin sevgilin kimmiş senin olum murtii bak sana dioo denizzzz.....D diadora Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hea onların derdi baska msnden yayılmak istiolar.. bn bu viruslerin canlı ve akılları olduuna inanmıya basladım..: allah allah ya msn proğramın açılmıyo ki yayıldılar zaten yeterince artık defolup gitmelerini istiyroum msn mi preğramımı geri istiyroum HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah allah ya msn proğramın açılmıyo ki yayıldılar zaten yeterince artık defolup gitmelerini istiyroum msn mi preğramımı geri istiyroum kısım seni, döferim haa bana bi dosya göndermissinn sabahh az daha taklaya geli,yoduk vallaaa .::: diadora Adlı Kullanıcıdan Alıntı:atila abi bu paylasımın icin tskler..D saoll kardeşim benim nerdesin sen olum görünmüyonnnnn piyangodan paramı çıktıı .... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
aiLede eN coq sefdiqinis kişi kim?(desem) | yaraliyureq | 19 | 856 |
04-14-2022, Saat: 02:30 AM Son Yorum: wildfang |
|
Aşkım dediğiniz kaç kişi var | PrinceSs | 43 | 2,198 |
04-09-2022, Saat: 10:21 PM Son Yorum: wildfang |
|
en sevdiğiniz kişi telefonunuzda ne diye kayıtlı | nazarboncuqu | 19 | 1,295 |
04-30-2010, Saat: 12:57 AM Son Yorum: MaSaL |
|
Aşık olduğunuz kişi başkasını seviyorsa ne yaparsın? | chuLsuzz péri! | 52 | 2,798 |
07-28-2009, Saat: 09:48 AM Son Yorum: nazarboncuqu |
|
Dünyada iki kişi kalacak olsa, biri sen, diğeri? | chuLsuzz péri! | 4 | 558 |
10-06-2008, Saat: 10:22 PM Son Yorum: sunurk |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi