Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Msjı sıldım
Benı evLenırmısın Tuuba Demıstım:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Cxxxx
Beni ne doktorlar ne mühendisler istedi de varmadım
|
sLmmmmmmmmmmm D:
|
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Msjı sıldım Cxxxx Beni ne doktorlar ne mühendisler istedi de varmadım
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:etme eyleme şimdi böyle lafmı olur Nerde ısmarlıcan Ucus bi yere götürme
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cxxxx nedense bu kızları hep mühendisler doktorlar istior varmıorlar ne yani garibanların nesini gördünüz gerçek insanlık garibanlarda
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yok ucuz yere değil en lüks yerde ısmarlıcam yemeği merak etme sen
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nedense bu kızları hep mühendisler doktorlar istior varmıorlar ne yani garibanların nesini gördünüz gerçek insanlık garibanlarda Mühim olan insanlık tabe ![]()
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok ucuz yere değil en lüks yerde ısmarlıcam yemeği merak etme sen Mesela?
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Mühim olan insanlık tabe yani bencede unutmayınki parayla saadet olmaz
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Mesela? mesela tercih sizin siz nereye derseniz
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cxxxx Varmassan varma banada ne kızlarverdıde ben ıstemedım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|