sen sözsuz bı sarkjı gıbı duruyorsun..ÖyLe ne söyLedımde bana haLa dargınsın..Ben gordum ..hatamı..
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
sen kimseye benzemezsin kimse sen olamaz..
baska birine söylesem bunu anlayamaz.. başkalarına ağlama gel benim omzumda ağla bu ev sensiz yaşanmıyor odalarına girilmiyor şunu bilesin ki olmuyor uyunmuyor,gülünmüyor bişey ifade etmiyor
Efkara tasvir yok bu rapten gayrı
hayat herşeyi çaldı bu rapten gayrı Sesimde güç yok ki bu rapten ayrı Yazacağım bi kaynak yok yürekten gayrı
Korkarım gideceksin
Aklım baştan gidecek Eşgalime hüküm koyup gideceksin GÖZÜMÜ AÇIP SANA UYANDIÄžIMI SENLE KÖRDÜÄžÜM OLUP SANA YANDIÄžIMI UNUTUP GİDECEKSİN KORKARIM ARDINDAN BAKAMAM DÖNÜŞÜ İMKANSIZ YOLUN GİDİŞİ İÇİMİ YAKAR DAYANAMAM Gideceksin kirpiklerim Şahit olacak gecelere Susacak kalem sensiz hecelere Korkarım artık seherleri sana sormaya Paramparça kıldığın yüreğimi sarmaya Yalnızım yazık gideceksin
Sevdim ben hep seni sevdim
Aklıma geldiğince Yürepim yettiğince Elimden geldiğince Çok sevdim Ama aklın karışıktı Kapıların kapalıydı Soruların cevapsızdı Vazgeçtim...
Sorsan ben de isterim güzel günler elbet,
Ama çözüm değil ki mutlu bir geleceği sade düşlemek, Sesinde yankı bulsun tavrın sakın susma, Her güzel değer çirkinden doğar unutma!
İsyanım war biLirim feLeqin tekerinden qeCtim aynı qüCe aynı yürek yetmiOr öqrendim..
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,436 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,275 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,313 |