(¯`•._ αѕιρяєηѕєѕ _ .•Â´Â¯) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:taam ya herkeze nbenden çigkofte :dKimsenin yemiyceeeni biliyosn ondan öyle diyosun dmi
gokhan dugunumu kacırdın aşkolsun
Uyanık seni
Âh be.
Canı Sıkılanlar
|
(¯`•._ αѕιρяєηѕєѕ _ .•Â´Â¯) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:taam ya herkeze nbenden çigkofte :dKimsenin yemiyceeeni biliyosn ondan öyle diyosun dmi Uyanık seni Âh be.
09-03-2008, Saat: 12:39 AM <
(¯`•._ αѕιρяєηѕєѕ _ .•Â´Â¯) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:taam ya herkeze nbenden çigkofte :dÇağaran olduda gelmedik mi :? Bide kambersizde düğün oluyormuş demek çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HErkes kendi tatlısının parasını versin Bana uyar Paraları göriim Âh be.
09-03-2008, Saat: 12:39 AM <
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kimsenin yemiyceeeni biliyosn ondan öyle diyosun dmiyok yaf ne alaka hatta bide kadayıf
09-03-2008, Saat: 12:41 AM <
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çağaran olduda gelmedik mi :? Sen en bastan davetlıydın dugun salonun ısmını gununu saatını bıle bılıodun sonradan nete gıremıycemı solemıstım keske gelseydın
su anki aclıkla sizi bile yiyebilirim ki ciğkofteee..:yikildim:
(¯`•._ αѕιρяєηѕєѕ _ .•Â´Â¯) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen en bastan davetlıydın dugun salonun ısmını gununu saatını bıle bılıodun sonradan nete gıremıycemı solemıstım keske gelseydınBeni niye cagırmadın:kizgin: Âh be.
09-03-2008, Saat: 12:42 AM <
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bana uyarBidene al işte beee çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bidene al işte beee Dmm cık gel senBurda yedirecem olmamı Âh be.
09-03-2008, Saat: 12:43 AM <
tüm duygusuzu cagırdım aslında ben
MAsıye alınmadın :'( |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|