happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgeldin pınar bende geldimm ):nabersiniz arkadaşlar
hosgelmişsen elemanım bizim cafeye müsteri içinmi geldin yoksa
Garip Sohbetler
|
02-18-2007, Saat: 02:07 PM <
happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgeldin pınar bende geldimm ):nabersiniz arkadaşlar hosgelmişsen elemanım bizim cafeye müsteri içinmi geldin yoksa |v|_U_S_T_! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla bizde dün basladık yapmaya kahve içip fal bile baktık fatmanın kızını konustuk nisanlısı var gidip baska erkekler ile dolasıyor hemde umumi acık yerlerde sonra aysede kızına koca arıyoroo ooo nelerr olmuss aferım sızee
02-18-2007, Saat: 02:08 PM <
he valla onun için geldim musti nabersiniz???????????
02-18-2007, Saat: 02:09 PM <
happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he valla onun için geldim musti nabersiniz??????????? iyiyiz iyiyiz bugün pazar canım cafeyi gec acacaz
02-18-2007, Saat: 02:10 PM <
peri kızı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oo ooo nelerr olmuss aferım sızee yokmu senden haber söle bakalım mualla ne yaptı gecen kavga etmiş diye duydum happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgeldin pınar bende geldimm ):nabersiniz arkadaşlarhosbuldukkkk canmmm
02-18-2007, Saat: 02:12 PM <
happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi zaten bende çıkcam birazdan bak bak kafasında plan yapmıs bide hadi tatil olmasaydı ne olcaktu tabii böle patronları var izin verir ne güsel:yikildim: |v|_U_S_T_! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yokmu senden haber söle bakalım mualla ne yaptı gecen kavga etmiş diye duydumhee wallaa sacını basınıı yolmuss kzınn tırnak ızlerıı wardıı kızda az degıl ama muallanın yavuklusunaa bakmıss yanı :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
02-18-2007, Saat: 02:21 PM <
Slm blue_belial ın dostuyum umarım burada faydalı işler yapabilirim
Burada çok güzel bi ortam olduğunu söyledi ve (tükkana her gittiğimde adam müşterilere resti çekip size dalıyodu) bende dedim demek ki boş şeyler yok burda. bi selam verdik işte. selam Allahın Selamı. Merhaba herkese. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|