:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
DarkLady
Söylediklerine yerden göğe katılıyorum... Ummadığın anda emin olki çıkarlar... Sen yinede nefret etme insanlardan... Nefret etmeye başlarsan sende değişmeye başlarsın bunu istemesende... Bence bunu yapma ...

Ara
kı@ymı@k=)
dosst diyeceğimm sanalda olsa bi insan arıyom ben yaa Sad
Ara
rapunzel
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Katılmaktayım bu sözüne 10.8 şiddetinde .. (:
sağol beni anladığın için Smile
Ara
rapunzel
Diddy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Söylediklerine yerden göğe katılıyorum... Ummadığın anda emin olki çıkarlar... Sen yinede nefret etme insanlardan... Nefret etmeye başlarsan sende değişmeye başlarsın bunu istemesende... Bence bunu yapma ...
değiştim bile Sad:
Ara
rapunzel
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dosst diyeceğimm sanalda olsa bi insan arıyom ben yaa Sad
aynen bende çünkü bazen insan konuşmak istiyor ve etrafıma bakıyorum ki kimsecikler yok Sad
Ara
kı@ymı@k=)
rapunzel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynen bende çünkü bazen insan konuşmak istiyor ve etrafıma bakıyorum ki kimsecikler yok Sad

aynen Sad..
Ara
€BeRimSin
Dost kişinin aynasıdır bence .. Her anında bedenen yanında olamasa bile ruhen varlığını hissttiğin ve hissettirdiğindir gerçek dost! Hiçbir kuşku duymadan cümlenin başında beni iyi anla diye başlamadığın varlıktır dost dediğin .. Başkalarla anlaşmalısın onunla ve derinliklerinde yaşamalısın her duyguyu ... Ben bulduğumu sanmıştım ama yanılmışım ..

BULANA VE SONUNA DEK SÜRENE HELAL OLSUN diyorum .. Smile Smile
rapunzel
doğru söze dicek bişey yok...
Ara
kı@ymı@k=)
yok öyle biriiiSad
Ara
rapunzel
sanırım olmayacak ta Sad
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 373 Ziyaretçi