Söylediklerine yerden göğe katılıyorum... Ummadığın anda emin olki çıkarlar... Sen yinede nefret etme insanlardan... Nefret etmeye başlarsan sende değişmeye başlarsın bunu istemesende... Bence bunu yapma ...
Canı Sıkılanlar
|
09-16-2008, Saat: 10:43 AM <
dosst diyeceğimm sanalda olsa bi insan arıyom ben yaa
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Katılmaktayım bu sözüne 10.8 şiddetinde .. (:sağol beni anladığın için Diddy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Söylediklerine yerden göğe katılıyorum... Ummadığın anda emin olki çıkarlar... Sen yinede nefret etme insanlardan... Nefret etmeye başlarsan sende değişmeye başlarsın bunu istemesende... Bence bunu yapma ...değiştim bile : кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dosst diyeceğimm sanalda olsa bi insan arıyom ben yaaaynen bende çünkü bazen insan konuşmak istiyor ve etrafıma bakıyorum ki kimsecikler yok
09-16-2008, Saat: 10:47 AM <
rapunzel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynen bende çünkü bazen insan konuşmak istiyor ve etrafıma bakıyorum ki kimsecikler yok aynen ..
Dost kişinin aynasıdır bence .. Her anında bedenen yanında olamasa bile ruhen varlığını hissttiğin ve hissettirdiğindir gerçek dost! Hiçbir kuşku duymadan cümlenin başında beni iyi anla diye başlamadığın varlıktır dost dediğin .. Başkalarla anlaşmalısın onunla ve derinliklerinde yaşamalısın her duyguyu ... Ben bulduğumu sanmıştım ama yanılmışım ..
BULANA VE SONUNA DEK SÜRENE HELAL OLSUN diyorum .. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 373 Ziyaretçi