bu sefalar nasıl bişey
Her telden ordan burdan
|
10-22-2007, Saat: 03:57 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu sefalar nasıl bişeyyaaa bilmiyomki bn hep öle denir yaf bnde ondan öle dedim
piştt..=) tatlıcı tombalak ((Sen oluosun murat abi bu zırt pırt tatlı istiosun ya )) hoşbuldum ikinizidee iiidirr sndnn nbrrr murattt abii =) *
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaaa bilmiyomki bn hep öle denir yaf bnde ondan öle dedim hıım kopyacı seni kopyacı
10-22-2007, Saat: 04:02 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hıım kopyacı seni kopyacıMurat çaktırma tmm _Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:piştt..=) tatlıcı tombalak ((Sen oluosun murat abi bu zırt pırt tatlı istiosun ya )) hoşbuldum ikinizidee iiidirr sndnn nbrrr murattt abii =) * tombalak olacaksam tatlıdan vazcaydım ben sen iisimi ordan bana bu bi bardak su ver yeter bendeki haberler iç açıcı deil o yüzden boşver jnm sende ii haberl varsa söyleyebilirsin Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Murat çaktırma tmm bilmem düşünmem lazım rüşvete bağlı bişey bi durum bu mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:selam ben geldim aha bitane daha sanki çağıran olmuş gibi ben geldim dior bide hoş geldin
10-22-2007, Saat: 04:04 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bilmem düşünmem lazım rüşvete bağlı bişey bi durum buhımm tmm ne istiyon rüşvet olarak bakim hoşgeldin yasin nasılsın |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 276 Ziyaretçi