PaPaTYa_PReNSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: mrb millet
cinlerim aya kalkmış vaziyette
bana bi çikolatalı süt getirin mümkünse hı ?
hemen efendim eylülcem siparişi duydun hadi tatlıcadı masayı bir sil sonra senin konuyu konusuruz
Garip Sohbetler
|
02-19-2007, Saat: 03:45 PM <
PaPaTYa_PReNSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: mrb millet hemen efendim eylülcem siparişi duydun hadi tatlıcadı masayı bir sil sonra senin konuyu konusuruz TAT_LI CA_DI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pelinle Yoktan Yere Tartistik Heralde Birilerine Olan Sacma Sinirim Yuzunden Kirdim Kalbini Ve Benimle Konusmuyo Aslinda Bi Yerde Ikimizde Hakliyiz Ama Tartismaktan Kurtulamadik Yine Ben Hayatimla Ilgili Ciddi Bi Karar Alma Asamasinda Butun Arkadaslarimin Yanimda Olmasini Istiyorum Ve Bunun Basinda Pelin Geliyoomusti halleder canım takma kafana TAT_LI CA_DI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Peki Size Bi Soru Hayatinizda Bi Insani Ailenizden Bile Cok Sewsenizz O Insanla Ewlenme Karariniza Sirf Mezhep Ayriligi Yuzunden Iki Tarafli Aileler Izin Vermese Sirf O Insanin Baskasiyla Ewlenmemesi Icin Sirf Birbirinizi Sewdiginiz Icin Gizlicxe Nikah Kiyarmiydiniz_?_ valla ben kimseyi dinlemezz kacardım sevdiğim kişyle mutlu olurdummm
02-19-2007, Saat: 03:52 PM <
Eylulce Ben Kacmiyorum Sadece Sewdigim Kisiyle Nikahim Olucakkk Ne O Ne Ben Bi Baskasiyla Ewlenmeyi Dusunmuyorus Cunkuu Gene Ailelerle Yasiycasss
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|