eheh * =) yok be murat abi biz seni tombalakta kabul edioruss nie sndeki haberler iç açıcı diil kötü bişeymi oLDuki.. !* bndede ii bi haberr yok pek .. =) kötü haberde yok. ya bnde gelişme yok kısacası hoşgeLdinn yasinn* buarada.=)
Her telden ordan burdan
|
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hımm tmm ne istiyon rüşvet olarak bakim rüşvetide sen belirlersin artık gönlünden ne koparsa _Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eheh * =) yok be murat abi biz seni tombalakta kabul edioruss nie sndeki haberler iç açıcı diil kötü bişeymi oLDuki.. !* bndede ii bi haberr yok pek .. =) kötü haberde yok. ya bnde gelişme yok kısacası hoşgeLdinn yasinn* buarada.=) siz edebilirsiniz ama ben kabul etmiom daha ne olsun canım şu şehitlere çok sıkkın ondan ii haber yok dedim
10-22-2007, Saat: 04:07 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:rüşvetide sen belirlersin artık gönlünden ne koparsahıı du o zmn düşünem mennn bakalım gönlümden ne kopcek
ben murat abinin rüşvetini sölim kesin baklava falan istiodurrr
yok kar$ıLamıyoo yasin akLınca espri yaptıını sanıoo ama yapamıoo =) nese idare etcezz artık // sorma yaa şehitlere benmde cnm sıkkın !
esra görelim bakalım gönlünden ne kopacak beklemedeyim
meltem artık baklava ve tatlı istemiom tombalak olacam sonra e yasin daha ne istiyorsun merasim yapacak halimiz yoktu ya _Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok kar$ıLamıyoo yasin akLınca espri yaptıını sanıoo ama yapamıoo =) nese idare etcezz artık // sorma yaa şehitlere benmde cnm sıkkın ! kim aklınca espiri yaptığını sanan şahsiyet anladım ben o ii be sizide iilik yaramıo anlaşıldı bundan sonra ciddiyete devam |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 39 Ziyaretçi