Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Her telden ordan burdan
eheh * =) yok be murat abi biz seni tombalakta kabul edioruss Tongue nie sndeki haberler iç açıcı diil kötü bişeymi oLDuki..Sad !* bndede ii bi haberr yok pek ..Tongue =) kötü haberde yok.Tongue ya bnde gelişme yok kısacasıBig Grin hoşgeLdinn yasinn* buarada.=)
Ara
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hımm tmm ne istiyon rüşvet olarak bakim Big GrinBig Grin
hoşgeldin yasin nasılsın

rüşvetide sen belirlersin artık gönlünden ne koparsa Big Grin
Ara
_Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eheh * =) yok be murat abi biz seni tombalakta kabul edioruss Tongue nie sndeki haberler iç açıcı diil kötü bişeymi oLDuki..Sad !* bndede ii bi haberr yok pek ..Tongue =) kötü haberde yok.Tongue ya bnde gelişme yok kısacasıBig Grin hoşgeLdinn yasinn* buarada.=)

siz edebilirsiniz ama ben kabul etmiom Smile daha ne olsun canım şu şehitlere çok sıkkın ondan ii haber yok dedim
Ara
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:rüşvetide sen belirlersin artık gönlünden ne koparsa Big Grin
Big GrinBig Grin hıı du o zmn düşünem mennn bakalım gönlümden ne kopcek Big GrinBig Grin
Ara
ben murat abinin rüşvetini sölimBig Grin kesin baklava falan istiodurrr Big GrinBig Grin
Ara
hoş ßulduk adyge55 bu ne güzel karşılama Big Grin
Ara
yok kar$ıLamıyoo yasinTongue akLınca espri yaptıını sanıoo ama yapamıooTongueTongue =) nese idare etcezz artık SmileTongue // sorma yaa şehitlere benmde cnm sıkkınSad !
Ara
sağol meltem sendeBig Grin
Ara
esra görelim bakalım gönlünden ne kopacak beklemedeyim Smile

meltem artık baklava ve tatlı istemiom tombalak olacam sonra Smile

e yasin daha ne istiyorsun merasim yapacak halimiz yoktu ya Smile
Ara
_Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok kar$ıLamıyoo yasinTongue akLınca espri yaptıını sanıoo ama yapamıooTongueTongue =) nese idare etcezz artık SmileTongue // sorma yaa şehitlere benmde cnm sıkkınSad !

kim aklınca espiri yaptığını sanan şahsiyet Smile anladım ben o ii be sizide iilik yaramıo anlaşıldı bundan sonra ciddiyete devam Smile
Ara

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi