:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HeRkEz ÜsteKiNe Saçma Bir nedenle küssün
happy yeliz
aaaaaaa bende sana küserim zormu yani SadSad
Ara
Pessimist
hersey kolay değilTongue küsemezsin bana ama ben sana küserim Big Grin küstüm bile
gravesen
Alıntı:21 yaşında olduğu için küstüm SmileSmileha bide kızmı erkekmi anlayamadım kusura bakma ya

erkek olduğumu anlamadığın için küstüm sana bidahada konuşmam valla erkek olduğumuz belli olmuyo yawSmileSmileSmile alla alla adımız çıkaracan
Ara
happy yeliz
ya kusura bakma ama gravesen kız ismi diye duymadım isminde yazmıyooo beni yanlış anldığın için küstüm sana SmileSmile
Ara
gravesen
happy yeliz burda kasret yere küsmeye gerek kalmıyo yorumundan dolayı sen o küsme ortamını güzel yaratıyon zzatenSmileSmileSmileSmile
Ara
PrinceSs
çok konuşuosun dırdırdırBig GrinBig Grin
BUNDAN küstüm sana
happy yeliz
gravesen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:happy yeliz burda kasret yere küsmeye gerek kalmıyo yorumundan dolayı sen o küsme ortamını güzel yaratıyon zzatenSmileSmileSmileSmile

ya gerçekten özür dilerimm valla anlayamadım bi an SadSad:
napsam affedersin yav sölede hemen barışalım SmileSmile
Ara
gravesen
kusura bakma dediğin için bidaha küstüm sanaSmile
Ara
gravesen
burası küsme için yaw barışmam burda farklı bi koya gel bari bak yine küstüm sana tamammen forumdan dolayıSmile
Ara
lorient_19
bende yelize küstügün için sana küstüm bide toplu sohbete kımsenın gelmedıgı için küstüm
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Herkes Üsttekini Sacma Bir Nedenden Dolayı Banlasın tuti 858 18,512 04-13-2022, Saat: 11:07 PM
Son Yorum: wildfang
  Üstekine Meslek Bul bidely 18 1,281 09-08-2008, Saat: 09:41 PM
Son Yorum: bidely
  Sevgilinize Alıcağınız En Saçma Hediye σfflαчи 0 420 08-02-2008, Saat: 05:50 PM
Son Yorum: σfflαчи
  hade herkez pcsinin resmini kosun Melek06 63 3,704 07-30-2008, Saat: 04:06 AM
Son Yorum: baglamaci
  Çok sinirlendiniz üstekine ne fırlatırdınız? Black_GirL 94 3,316 12-16-2007, Saat: 11:44 PM
Son Yorum: Yorgun Yürek

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 11 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 01:09 PM