ama çaylar benden yanı siz para vermiyceksiniz ben verecem çaktınız mı davayı zu ha haaa bizim bankayı soyacamdaaa
)
)
|
sevgilisizler buraya
|
|
ama çaylar benden yanı siz para vermiyceksiniz ben verecem çaktınız mı davayı zu ha haaa bizim bankayı soyacamdaaa
)
02-16-2007, Saat: 12:03 PM <
Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olurmu ya burda bosunamı çalışıyoz senin diger işinde reklamcılık git dadan diger forumlara müsteri cek buraya bakim hadi hadi bak aysonu vermeyiz maas filan
02-16-2007, Saat: 12:05 PM <
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama çaylar benden yanı siz para vermiyceksiniz ben verecem çaktınız mı davayı zu ha haaa bizim bankayı soyacamdaaa jnm ask olsun oldumu simdi benim senin paran varmı burda cık cık :S
|v|_U_S_T_! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin diger işinde reklamcılık git dadan diger forumlara müsteri cek buraya bakim hadi hadi bak aysonu vermeyiz maas filan mahkemelerde sürüm sürüm süründürürüm sizi ha ![]()
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama çaylar benden yanı siz para vermiyceksiniz ben verecem çaktınız mı davayı zu ha haaa bizim bankayı soyacamdaaa patron elemana ihtiyaç varmı soygun için
DUYGUSUZ AHALISI NE DURUYORSUN BÖREK ÇÖREK ÇAY KAHVE KOLAA
VE SINIRSIZ HIZMET VERİYORUZZZ NE DUYORSUN GELL :yikildim: BU BİR REKLAMDIR:yikildim: |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| Sizi en ?ok ne korkutur?Korkular?n?z? buraya yaz?n.. | speedy_girl | 28 | 3,038 |
04-02-2022, Saat: 04:53 AM Son Yorum: wildfang |
|
| Arkadaslar Hepinizi Cok Seviyorum Ama Buraya Kadarmis Elvedaa... | BiRiciGim | 50 | 4,045 |
12-22-2007, Saat: 06:03 PM Son Yorum: BiRiciGim |
|
| AŞKIN ı itraf etmek isteyenler buraya buyrun :D:D | SssHave_sdo | 5 | 1,091 |
09-03-2007, Saat: 03:55 PM Son Yorum: Melek06 |
|