BEN yha ben cadoloz gibi qısım ha
ömrüm ve ben, taze çıktı :)
|
tşk sevgili kardeşim sitede baya popülersiniz kendinize birer muska takın emi bu arada ezgi kardeşimede tşk tanıştırdıgı içinnnn
03-23-2007, Saat: 11:25 PM <
PrinceSs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sÜleyman abi Faruk abinin Halaoğlu tanıştırım Ati-Süleyman/Süleyman-Ati aha aha memnun oldum beeen
bende kardeşim bende memnun oldum çok degerli arkadaşlara rastladım sitede hepinize eyvallah......
03-23-2007, Saat: 11:30 PM <
CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayır bi kerem ben daha çok seviyorum hıh 2misde çok sefiok uyus aşkım bnm
03-23-2007, Saat: 11:30 PM <
goshtrider Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşk sevgili kardeşim sitede baya popülersiniz kendinize birer muska takın emi bu arada ezgi kardeşimede tşk tanıştırdıgı içinnnn zamanın verdiği şeyler bunlar kardeşim, biz uzun zamandır burdayız.... Belki de bu yüzdendir... tanıştığıma çok memnun oldum... tekrar hoşgeldin...
03-23-2007, Saat: 11:31 PM <
PrinceSs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oldu...Babiş yada Admin bankamatik warsa Evlilik kredisi alırımm..Bu gidişLe bizim bahçeden bi ot BiLe aLaMam be.. ehehe nese uzak dur kıs krediden, benim başım çok ağırdı bu yüzden sen bari yanma
03-23-2007, Saat: 11:32 PM <
>As!_M€L€q<' Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hıh 2misde çok sefiok uyus aşkım bnm evet aşkım ama özellikle bennn daha çok seviom |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
fırından taze çıktı bunlar | deryalım | 70 | 3,555 |
07-22-2007, Saat: 05:39 AM Son Yorum: CReATuRE |
Konuyu Okuyanlar: 13 Ziyaretçi