keske cıksa da hepinizi kurtarsam..D:
oss hazırlıındaım abi nete pek takılamıom...:
oss hazırlıındaım abi nete pek takılamıom...:
Anket Başlığı: Gönülden seven , Allahına kadar Seviyorum diyenler !!! Seviyorum diyebilirmisiniz ?? |
|||
Seviyorum Diyebilirim | 71 | 81.61% | |
Seviyorum Diyemem | 3 | 3.45% | |
Yorum yok , Sevgiyi yaşamadımki !!! | 13 | 14.94% | |
Katılımcı sayısı: | 87 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
Harbi harbi seven kaç kişi var ???
|
keske cıksa da hepinizi kurtarsam..D:
oss hazırlıındaım abi nete pek takılamıom...: diadora Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi o daa cok sana dio gibi bnm sefgilim yoh cunki..: olum sölesene banaaa sevgilin yok ama abinnnn varrr yetmesmii..: HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya bai o msn eyi sil benim msnmi bri ale geçirmiş fallamı allah seni ne yapsın emiiiii şimdimi sölüyonnn.... GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olum sölesene banaaa sevgilin yok ama abinnnn tabi abi sefgili hep buluruz seni zor buluruz.. diadora Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabi abi sefgili hep buluruz seni zor buluruz.. olum gözlerimi yaşarttın yaa adresini ver seni öpmeye geliomm.....D saol kardeşim benimm bende senin ve sizin gibi kardeşleri zor bulurum...
ya bende yeni öğrendim sağolsun forumdan bir ablam söyledi gece açmışlar msn yi konu olarak açtım herkez bakar heralde
HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya bende yeni öğrendim sağolsun forumdan bir ablam söyledi gece açmışlar msn yi konu olarak açtım herkez bakar heralde tamam denizim saollll demek oluyokii bidahaaaa gönderilen her dosyaya burnumu sokmuycakmısım buda bana kapak olsun.... GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olum gözlerimi yaşarttın yaa adresini ver seni öpmeye geliomm.....D eywallahh..miley17:miley17: sen verde bn gelim buyukleri ayağııza getirmekten pek hos olmayız.. diadora Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eywallahh..miley17:miley17: adresi veriyommmm ikincci uzay yolu beşinci ışklı yıldız cad. merkür sapagı.no 515264+67956132424 daire uçan daire kime sorarsan sölerler kardeşim... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
aiLede eN coq sefdiqinis kişi kim?(desem) | yaraliyureq | 19 | 856 |
04-14-2022, Saat: 02:30 AM Son Yorum: wildfang |
|
Aşkım dediğiniz kaç kişi var | PrinceSs | 43 | 2,208 |
04-09-2022, Saat: 10:21 PM Son Yorum: wildfang |
|
en sevdiğiniz kişi telefonunuzda ne diye kayıtlı | nazarboncuqu | 19 | 1,295 |
04-30-2010, Saat: 12:57 AM Son Yorum: MaSaL |
|
Aşık olduğunuz kişi başkasını seviyorsa ne yaparsın? | chuLsuzz péri! | 52 | 2,798 |
07-28-2009, Saat: 09:48 AM Son Yorum: nazarboncuqu |
|
Dünyada iki kişi kalacak olsa, biri sen, diğeri? | chuLsuzz péri! | 4 | 558 |
10-06-2008, Saat: 10:22 PM Son Yorum: sunurk |