Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Her telden ordan burdan
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HOJJGELDİNN
murat düşündüm rüşvet olarak kahve ısmarlasam olur mu ??

yanındada bir bardak soğuk su olursa olur
Ara
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HOJJGELDİNN
murat düşündüm rüşvet olarak kahve ısmarlasam olur mu ??

hoşbulduk arkadasım sen en iisi kahveyi parayla sat istersen öle daha ii oluyor WinkBig GrinBig Grin
Ara
_Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgeldinn Smile hayrettt murat abi arkadaşa espri yapmadınTongue snn esprilerin bize söküoo demekki Tongue

dedim ya artık ciddi takılacam diye
Ara
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yanındada bir bardak soğuk su olursa olur
tamam olmaz mı heççç ama havalar soğudu sonra hasta olmayasın Big Grin
Ara
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam olmaz mı heççç ama havalar soğudu sonra hasta olmayasın Big Grin

merak etme jnm kötüye bişey olmaz
Ara
*ߥ_ãr!sToTL€* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşbulduk arkadasım sen en iisi kahveyi parayla sat istersen öle daha ii oluyor WinkBig GrinBig Grin
peki size parayla Murata bedava Big GrinBig Grin
Ara
aa muratt abii şaka yapıyoruummm yahuu * snn esprilerin olmassa çekilmezkii buraLarr* Tongue
Ara
_Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aa muratt abii şaka yapıyoruummm yahuu * snn esprilerin olmassa çekilmezkii buraLarr* Tongue

çekilir çekilir elbet benden daha iisini yapan espirili arkadaşlar çıkar
Ara
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merak etme jnm kötüye bişey olmaz
aaa sen mi kötüsün murat inanmam vallaBig GrinBig Grin
Ara
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:peki size parayla Murata bedava Big GrinBig Grin

tmm olur ama bi şartla murata kahve deyilde yanın daki suyu ver o zaman olur Big GrinBig Grin
Ara

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi