Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HOJJGELDİNN
murat düşündüm rüşvet olarak kahve ısmarlasam olur mu ??
yanındada bir bardak soğuk su olursa olur
Her telden ordan burdan
|
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HOJJGELDİNN yanındada bir bardak soğuk su olursa olur
10-22-2007, Saat: 04:21 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HOJJGELDİNN murat düşündüm rüşvet olarak kahve ısmarlasam olur mu ?? hoşbulduk arkadasım sen en iisi kahveyi parayla sat istersen öle daha ii oluyor _Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgeldinn hayrettt murat abi arkadaşa espri yapmadın snn esprilerin bize söküoo demekki dedim ya artık ciddi takılacam diye
10-22-2007, Saat: 04:22 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yanındada bir bardak soğuk su olursa olurtamam olmaz mı heççç ama havalar soğudu sonra hasta olmayasın Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam olmaz mı heççç ama havalar soğudu sonra hasta olmayasın merak etme jnm kötüye bişey olmaz
10-22-2007, Saat: 04:23 PM <
*ߥ_ãr!sToTL€* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşbulduk arkadasım sen en iisi kahveyi parayla sat istersen öle daha ii oluyorpeki size parayla Murata bedava
aa muratt abii şaka yapıyoruummm yahuu * snn esprilerin olmassa çekilmezkii buraLarr*
_Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aa muratt abii şaka yapıyoruummm yahuu * snn esprilerin olmassa çekilmezkii buraLarr* çekilir çekilir elbet benden daha iisini yapan espirili arkadaşlar çıkar
10-22-2007, Saat: 04:24 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merak etme jnm kötüye bişey olmazaaa sen mi kötüsün murat inanmam valla
10-22-2007, Saat: 04:25 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:peki size parayla Murata bedava tmm olur ama bi şartla murata kahve deyilde yanın daki suyu ver o zaman olur |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|