Hayat_Bu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kötülük??:yikildim::yikildim::yikildim: çok beklersinnnnnn
sen iyi birisin bikerem:yikildim:
yok arkadaş senin kafana tren düşmeli anca inanırsın belki o zaman kötü olduma
Forumda onu görünce neşem yerine geliyor.
|
Hayat_Bu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kötülük??:yikildim::yikildim::yikildim: çok beklersinnnnnn yok arkadaş senin kafana tren düşmeli anca inanırsın belki o zaman kötü olduma
of hep aynı sey sıkıldım ben bile artık
tamam kötüsün sen adyge oldumu kapansın bu konu Sevdiğim herkesi görünce nesem yerne geliyo adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok arkadaş senin kafana tren düşmeli anca inanırsın belki o zaman kötü olduma Ben marsı ney düşürürsün zannetmişdim.Tren düşeli bayağı oldu tecrübelyiz yani _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:of hep aynı sey sıkıldım ben bile artık o zaman yaşasın kötülük demeye devam buda bir kötülüktür Hayat_Bu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben marsı ney düşürürsün zannetmişdim.Tren düşeli bayağı oldu tecrübelyiz yani olsun ikinciye tam olur işte burda tecrübe konuşuyo
kötüysen kötüsün yanide bunu millete kabul ettirme derdini anlayamadm
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok ne kadar kötü biri olduma inanmanıÇok bekleyeceksin gibime geliyor daha sakallı halini düşünmüş ağarmış halde aynada :yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Üsttekinin yerine geçseydiniz ne yapardınız? | PrinceSs | 17 | 1,356 |
04-12-2022, Saat: 01:32 AM Son Yorum: wildfang |
|
Aşkım yerine Ne kullanırsınız ? | lover | 47 | 2,757 |
04-07-2022, Saat: 07:22 PM Son Yorum: wildfang |
|
elinde üç gül olsaydı forumda kime verirdinn..... | GCLRNFNS | 1,170 | 21,980 |
11-04-2015, Saat: 10:27 AM Son Yorum: acemhe |