Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaa sen mi kötüsün murat inanmam valla
evet ben benim parolam zaten yaşasın kötülüktür
Her telden ordan burdan
|
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaa sen mi kötüsün murat inanmam valla evet ben benim parolam zaten yaşasın kötülüktür
10-22-2007, Saat: 04:26 PM <
*ߥ_ãr!sToTL€* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm olur ama bi şartla murata kahve deyilde yanın daki suyu ver o zaman olurolmajj suyu da verecem kahve yi de
10-22-2007, Saat: 04:27 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet ben benim parolam zaten yaşasın kötülüktürhımmm demekki ben heç duymamışım paralonı
10-22-2007, Saat: 04:28 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olmajj suyu da verecem kahve yi de sen ikisini murata parayla veri yon dimi _Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi yapma espri falan... işte esra gördünmü bak parolam tutmuş yaşasın kötülük meltem üzülme jnm yaparız takılıyordum sana 2 dk.ciddi olalım dedik ama üzüleceğini tahmin edemedik pardon
10-22-2007, Saat: 04:29 PM <
*ߥ_ãr!sToTL€* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen ikisini murata parayla veri yon dimiYOOO DEDİM YA MURATA BEDAVE DİYE SİZE PARAYLA
10-22-2007, Saat: 04:31 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YOOO DEDİM YA MURATA BEDAVE DİYE SİZE PARAYLA hmm tmm öle olsun gelsenle anlaşma yapalım
ben az biraz yokum müsadenizle gerçi müsade etmesenizde gidecem ama adet yerini bulsun
görüşürüz az sonra
10-22-2007, Saat: 04:32 PM <
*ߥ_ãr!sToTL€* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hmm tmm öle olsun gelsenle anlaşma yapalımANLAŞMA MI NEYMİŞ KİNE ÖNCE SÖLE HELE Bİ O ZMN BAKCEZ UYARSA BANAKABUL EDERİM ANLAŞMAYI |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|