_Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eheh..sıkıldım ..*
niye neden sıkıldın sanırım en büyük faktör ben oldum
Her telden ordan burdan
|
_Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eheh..sıkıldım ..* niye neden sıkıldın sanırım en büyük faktör ben oldum
10-22-2007, Saat: 04:50 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet siz ticarete başlayın karın %90 nı bana % 10 onuda size beş beş paylaşırsınız artık itirazı olan dilekçeyle başvursun:yikildim::yikildim: aaaa murat ne diyon yaff sen öle % 5 mi kime yetcek yafff :yikildim::yikildim: hem dilekçe nasıl yazılıyoduki ? unuttum benn
10-22-2007, Saat: 04:51 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaaa sen bilmiyon mu kahve yapmasını valla öğretirim ama % 80 benim %20 senin nedeni ise sana kahve yapmasını öğretecem ya o yüzden yok ögrenmedim yapmasını ögret ama sen de çokk cimrisin O %80 % 20 olmaz sen şunu %56 %44 yapalımm tmm D:
10-22-2007, Saat: 04:53 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet siz ticarete başlayın karın %90 nı bana % 10 onuda size beş beş paylaşırsınız artık itirazı olan dilekçeyle başvursun murat ortaklık yerimiz doldugu için sana yer kalmadı baka zamana başka sefer inş :yikildim::yikildim::yikildim: ok Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim: aaaa murat ne diyon yaff sen öle % 5 mi kime yetcek yafff :yikildim::yikildim: hem dilekçe nasıl yazılıyoduki ? unuttum benn yeter yeter %5 i bulamayanlarda var şükret et ayrıca dilekçe yazamayı bilmemene sevindim çünki itiraz hakkın otomatik olarak ortadan kalkmış oluyor yani %5 e mecburen razı olacan
10-22-2007, Saat: 04:53 PM <
*ߥ_ãr!sToTL€* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok ögrenmedim yapmasını ögret ama sen de çokk cimrisin O %80 % 20 olmaz sen şunu %56 %44 yapalımm tmm D:aaa ben hayatta cimrilik yapmadım valla hem sen ne diyon % 56 % 44 kiminkine *ߥ_ãr!sToTL€* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: murat ortaklık yerimiz doldugu için sana yer kalmadı baka zamana başka sefer inş :yikildim::yikildim::yikildim: ok dilekçenizi göremedim o yüzden sende %5 talim yani
10-22-2007, Saat: 04:55 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yeter yeter %5 i bulamayanlarda var şükret et ayrıca dilekçe yazamayı bilmemene sevindim çünki itiraz hakkın otomatik olarak ortadan kalkmış oluyor yani %5 e mecburen razı olacanaaaa olmajjj ben bulurum dilekçe yazan birini Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaaa olmajjj ben bulurum dilekçe yazan birini olmaz kendi el yazın dışındaki kesinlikle kabul görmez şirket kurallarına aykırı
10-22-2007, Saat: 04:56 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaa ben hayatta cimrilik yapmadım valla hem sen ne diyon % 56 % 44 kiminkine aaa olur böyle daha ii %56 %44 ii hem ben kahveleri yapacam hemde kasaya bakacam Ooooo işm var senle sen sadece kanvaleri getirecen oh ne ala memleket bulasıklarıda sen yıkarsın artık |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|