adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dilekçenizi göremedim o yüzden sende %5 talim yani
orada yazan dilekce bilmi yonmu sen yoksa
Her telden ordan burdan
|
10-22-2007, Saat: 04:57 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dilekçenizi göremedim o yüzden sende %5 talim yani orada yazan dilekce bilmi yonmu sen yoksa
10-22-2007, Saat: 04:58 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olmaz kendi el yazın dışındaki kesinlikle kabul görmez şirket kurallarına aykırıeee ben yazarımki kopya çekerim o zmn şirket kurallarına aykırı olmaz *ߥ_ãr!sToTL€* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: orada yazan dilekce bilmi yonmu sen yoksa tabi tabi biz görmeyeli dilekçeler çağ atladı sanırım
10-22-2007, Saat: 04:59 PM <
*ߥ_ãr!sToTL€* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaa olur böyle daha ii %56 %44 ii hem ben kahveleri yapacam hemde kasaya bakacam Ooooo işm var senle sen sadece kanvaleri getirecen oh ne ala memleket bulasıklarıda sen yıkarsın artık% 56 benim %44 senin tamam mı ortak bulaşıkları da ben yıkıcam ya anlaştık mı :yikildim:
10-22-2007, Saat: 04:59 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabi tabi biz görmeyeli dilekçeler çağ atladı sanırım eed öle oldu sen taş devrinde kaldın sanırım Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eee ben yazarımki kopya çekerim o zmn şirket kurallarına aykırı olmaz sanırım bu kahve mevzusuda kopya çekmekten çıkmıştı hatırlatırım
10-22-2007, Saat: 05:00 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:% 56 benim %44 senin tamam mı ortak bulaşıkları da ben yıkıcam ya anlaştık mı :yikildim: ya o % 56 benim demiştim % 44 sana vermiştim *ߥ_ãr!sToTL€* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eed öle oldu sen taş devrinde kaldın sanırım taş devri olsa yine ii daha önceside var bunun
10-22-2007, Saat: 05:01 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sanırım bu kahve mevzusuda kopya çekmekten çıkmıştı hatırlatırım:yikildim::yikildim: efet yaff öle olmuştu dimi ya |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|