CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:irc olayı inş ilerde olcak bi kaç yıl sonra gerçi düşünülmüyor ama bellide olmaz hani...ben düşünürüm IRC seferler msj atsın muhahah
Garip Sohbetler
|
02-27-2007, Saat: 04:50 PM <
ozgem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he şimdi anladım aferin sana:yikildim: umudayolculuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewet lise hayatı başka oluyo ya ah ah nerede o günler.şmdiden ösledim demekki senindee öslediginn bişee warmısssssss
süleyman abi ilerki yıllarda sen evlenirsin junior süleyman filan olur bakarsın kız olur adı ezgi olur sen o zmn bu siteye bakmak yerine çocuğunun altını değiştirir sultan ablaya çorba yaparsın
02-27-2007, Saat: 04:54 PM <
ezgi26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:süleyman abi ilerki yıllarda sen evlenirsin junior süleyman filan olur bakarsın kız olur adı ezgi olur sen o zmn bu siteye bakmak yerine çocuğunun altını değiştirir sultan ablaya çorba yaparsın:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
umudayolculuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aferin sana:yikildim:aferim bana:yikildim:
PiNaR... Adlı Kullanıcıdan Alıntı:demekki senindee öslediginn bişee warmısssssss uyus:yikildim:
02-27-2007, Saat: 04:56 PM <
Adım emin soyadım Tavşan
Ama eski soyadım bu.. 21 bitti 22 den aylar geçiyor işte. Öss hazırlanıyorum Ayriyeten İyi şöförlüğüm bide fırnımız var Yani 3 işi de kısmen yapıyorum... Şimdi tam anlamıyla dersaneye gidiyorum tabi lik dersler hariç ..Sabah uykusunda ölü gibiyimdir uyanmam başımı keseler öyle fanatiğim sabah uykusuna... Boy 175 kilo 70 civarı geçen sene tartım kendimi hatırlamıyorum azcık yakışıklı sayılırım en azından öyle görünüyorum. Arkdaşlarım beni çok severler ADIM EMİN olduğu için mi bilmiyorum Gerçek anlamda güvenilir biriyim. Hobilerim : AŞK AŞK AŞK 'TIR... FOBiLERİM: AŞK AŞK AŞK'TIR... En sevdiğim cümle : BAHTSIZ BEDEVİYİ ÇÖLDE KUTUP AYISI SEVER en Sevmediğim şeyler : HURAFELER... ayakkabı no : 42 kan gurbum : A (+) Köpeklerden korkarım .. Büyüklük küçüklük farketmez. köpek olsun yeter. Sayısalcıyım demeyi unuttum galiba.. : Ama sözel derslerimde iyi.. Tabi Genel kültürü severim ve Hemen hemen herşeyde birazb bilgiye sahibim diye bilirim.. Bu forumda Çok Sevdiğim: MASAL_PERİSİ var o benim canım aşkım küçük meleğim. Herkese iyi günler ve iyi paylaşımlar.. bu arada MARDİN'LİYİM... kürdüm : kürtçe ana dilim : Arapça ve türkçe yabancı dilleride bilirim.
02-27-2007, Saat: 04:57 PM <
Junior suLtann junioR süleymann iqi kısınıs oLarsa dierinin aDınıda zeynepp koyunn olar Mı...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 80 Ziyaretçi