:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
çilekli cuklat
mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:üzmüyorum ya hayatı genede sevıyorum ve kendımede bakmaya calıscam ya sonucta kalbımde kalp var Smile ona bakmalıyım sonucta

ewtttttttttttt sen bence cokk mutlu bırısın hayatı dolu dolu yasa uzulme yha takmada kafana amannnnnnn bız takıyozda noluyo bak degerımızı bılenmı var :x
Ara
mertb77
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewtttttttttttt sen bence cokk mutlu bırısın hayatı dolu dolu yasa uzulme yha takmada kafana amannnnnnn bız takıyozda noluyo bak degerımızı bılenmı var :x

ole deme ya elbet bırı takıyodur seni ya sende takma kafana gulay
çilekli cuklat
bılmm takıyomudur ama bn karsımdakıne cok degr verııorum o anlamıo pofff beeaa bole askın aman ask bna yasak arkadas bunu anladım (:
Ara
mertb77
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bılmm takıyomudur ama bn karsımdakıne cok degr verııorum o anlamıo pofff beeaa bole askın aman ask bna yasak arkadas bunu anladım (:

aşk yasak olabılır ama sevgı olmamalı bence ben asktan cok sevgıyı yehlerım sonucta aşk gelıp gecıcıdır ama sevgi daimadır be gulay
çilekli cuklat
bılmıom mert artık hıcbırseye anlam veremıorum :S vallahııııı yha :S
Ara
mertb77
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bılmıom mert artık hıcbırseye anlam veremıorum :S vallahııııı yha :S

bana gore ole gulay herkese asık olabılırsın onun için aşk ayran gonulludur ama sevgı ole degıl bır kısıyı seversın ve o kısıyı olene kadarda unutamazsın ve yuregınde senınle bırlıkte gomulur toprakların dıbıne ..tabiki herkesın fıkrıde farklıdır
çilekli cuklat
dogru soluyosun aslınla bırısını cok sefıosun sonra ayrılıyosun baska bırısınle cıkıyosun ama o kısıdede dıger sevdıgın kısıdekılerını arıyosunnnn ask sevgı ne acayıp bısey yha Big Grin
Ara
mertb77
[quote=çilekli cuklat]dogru soluyosun aslınla bırısını cok sefıosun sonra ayrılıyosun baska bırısınle cıkıyosun ama o kısıdede dıger sevdıgın kısıdekılerını arıyosunnnn ask sevgı ne acayıp bısey yha Big Grin[/quote

evet aynen çok farklılar ve ben dıyorumkı aşk hiç bir zaman sevgının elıbe su dokemez
çilekli cuklat
Big Grin sen ask adamısın saten Big Grin
Ara
mertb77
sanırım bizden başka kımse yok he Smile

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 588 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 12:44 AM