:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
mertb77
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin sen ask adamısın saten Big Grin

yok be gulay nerde bizdekı ask adamı nerden çıkardın
mertb77
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin sen ask adamısın saten Big Grin

hayırdır ya fatihte burdaydı o nereye gıttı ya
çilekli cuklat
mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayırdır ya fatihte burdaydı o nereye gıttı ya

gıttı o ve b gıdıomda demedııı Sad fatıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

mert sende yoksun
Ara
ArT!sH_ßaßy
yHff sıkı CAN Eiidr derLrr AmA hCdE eİ taRfıNı qöRmeDm..
pF !
Ara
casus021
mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:içinizde kalsın fatih kardes lutfen burda sevdıgım var ne olur tamammı sakın yanlış anlamayın
yok zaten söyleme abi
Ara
casus021
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gıttı o ve b gıdıomda demedııı Sad fatıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

mert sende yoksun
bazı teknik arızlar meydana geldi o sebepten dolayı gittim sonra abim geldi fotoları yükledi birazda maç oynadı ancak bana sıra geldin
Ara
casus021
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewtttttttttttt sen bence cokk mutlu bırısın hayatı dolu dolu yasa uzulme yha takmada kafana amannnnnnn bız takıyozda noluyo bak degerımızı bılenmı var :x
elbet bir gün biri çıkar degerini bilir ozaman sen tatlı canını sıkma
Ara
casus021
mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=çilekli cuklat]dogru soluyosun aslınla bırısını cok sefıosun sonra ayrılıyosun baska bırısınle cıkıyosun ama o kısıdede dıger sevdıgın kısıdekılerını arıyosunnnn ask sevgı ne acayıp bısey yha Big Grin[/quote

evet aynen çok farklılar ve ben dıyorumkı aşk hiç bir zaman sevgının elıbe su dokemez
evet sevgi apayrı bir sey insan sevdigine öyle deger veriyor ki her gün görmek istiyor ve kırmamak için elinden geleni yapıyor
Ara
çilekli cuklat
fatıhhhhh (:
Ara
çilekli cuklat
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:elbet bir gün biri çıkar degerini bilir ozaman sen tatlı canını sıkma

fattıhhh cıkar ınsa ole bırı Confusedmiley16:
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 12 Ziyaretçi
  Tarih: 11-24-2024, 01:11 AM