Kirpikleri örceşiyor
kaşıyla buseleşiyor
öyle yaratmışki mevlâm
güldükçe güzelleşiyor
kaşıyla buseleşiyor
öyle yaratmışki mevlâm
güldükçe güzelleşiyor
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
blue_belial
03-22-2008, Saat: 01:36 AM <
Kirpikleri örceşiyor
kaşıyla buseleşiyor öyle yaratmışki mevlâm güldükçe güzelleşiyor
03-22-2008, Saat: 02:01 AM <
Gitti artık dönmez O
Yüreği kanar söylemez O Yansa dünya görmez O Ateşe atlar dinlemez O Bir kız sevdi bendim O Yağmur oldu yüzüme düştü O Gitti artık dönmez O Kara sevda bende O...
Gitti artık dönmez O
Yüreği kanar söylemez O Yansa dünya görmez O Ateşe atlar dinlemez O Bir kız sevdi bendim O Yağmur oldu yüzüme düştü O Gitti artık dönmez O Kara sevda bende O...
03-22-2008, Saat: 02:22 AM <
gerçekler çelimsiz istersen yeniden
kalbm kırık kapılar açık aynı şarkıyı söylüyorum yolum ince yolum uzun yanlızlıımla yürüyorum
katip ol sabahın ilk ışıklarına
gönlüm al senin ayakların altına ser;yağmuru bırak, güneşimi al götür herşeyi , bir Rap'i ver bana............ Alıntı: Yine aynı satırlara vur beni, sabahın yok saatine kur hadi Alıntı: Aynı sahne, aynı perde, aynı oyuncularlayım Alıntı: Yazdım kahpeliğin kitabına bir sayfa daha .........................
03-22-2008, Saat: 04:09 PM <
KéLimeLerden aLacakLı 1saqır qibi .
İcimi döKtm bqn yokLuqunLa konustum . TutsaK qibi enKaz qibi Kendm qibi . İcimden cıktm bqn icimLe konustum . Yüzünü iLk kez qören bi cocuK qibi qördüm kendimi . qördüm kırıLdı ayna Paramparca ..
21 gram derken uyusturucudan sözetmiyorum.
Bi çogunuzu sevmiyorum kalanindan haz etmiyorum. Büyük dedem zamaninda derdi has etki torun. Artik biraktim her seyi yani kuzum azaltmiyorum. Büyük teyzem derdi Allah çikis yolu,öngörü. Sonra Allah verdi teyzeme beyin tümörü. Ben yasamak istemiyorum uzun dertli sert bir ömürü. Ne dogalgazi zamaninda bulamiyoduk yakacak kömürü. Iki buçuk sene boyunca tatlim hep döndürdüm. Çünkü kaltagin biri ilk çocugumu hapla öldürdü. Ve ben yeniden döndürdüm,bitti söndürdüm. Sevgi askmi tesekkürler,beni cidden güldürdün. Konu konsept hep ayni,ya diss ya ask,melankoli. Ama ben öyle yazmak isterimki,bilin hislerimi. Fakat anlatabilicek kelime cümle yok hislerimi. Küçüktüm ben sokaklarda yaralardim dizlerimi. Rayina oturur bazi seyler silindikçe agzim esner. Cehennemde yanayim olsun cennet sende kalsin esmer. Yarina adimi yaziyorum bunu belleyin arsiz beyLer Içinde bulundugun yargi destek agzindaki o gazli bezle. Eski bi dostumla bulustum yeni bi kaç arkadas Simdi böyle iyiyiz biz birbirimize yetiyoruz Sonra birini tanidim,öyle oldu sonradan Senide aramiyorum kaltak çekip gittin sorgusuz.
03-22-2008, Saat: 04:13 PM <
Dü$Lerm basKa seyLer .
aqLarım Hic ßıKmadan . qiderim coK uzaKLara .. Ardıma Hic ßaKmadan .. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,437 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,275 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |