ZZeYYNNePP Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßenn ferraRii istiOrum:yikildim:alın siSe masraff
canım oldu olacak ben seni nüfusuma alayım...daha iyi olmamı....:yikildim:
Garip Sohbetler
|
02-27-2007, Saat: 05:49 PM <
ZZeYYNNePP Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßenn ferraRii istiOrum:yikildim:alın siSe masraff canım oldu olacak ben seni nüfusuma alayım...daha iyi olmamı....:yikildim:
02-27-2007, Saat: 05:51 PM <
öyle hemen vermiyorus kısı başlık parası istiyorus dimi kıs zeynep
02-27-2007, Saat: 05:54 PM <
d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öyle hemen vermiyorus kısı başlık parası istiyorus dimi kıs zeynep zaten üstüne para versenizde almam böle masraflı kızı.baksana ya ne diyo ferrari istiyomuş..oldu başka..kat,yat başka şeyler istermisin...bizim evide yapayım üstüne olurmu....
02-27-2007, Saat: 05:55 PM <
umudayolculuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zaten üstüne para versenizde almam böle masraflı kızı.baksana ya ne diyo ferrari istiyomuş..oldu başka..kat,yat başka şeyler istermisin...bizim evide yapayım üstüne olurmu.... olar olarr loll:hihi
02-27-2007, Saat: 05:55 PM <
yok ev kalsın yeni alırsın bi tane nojlak zeynepciimden deerlimi hııı
02-27-2007, Saat: 05:56 PM <
ZZeYYNNePP Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hııı efet:yikildim: 300 ßin doLarr 300 bin dolarcıkmı bende bişi sanmıştım ya...bu kadarcıkmı istiyosun...yok istiyosan eğer paris i satın alayım o olurmu...
02-27-2007, Saat: 05:57 PM <
d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok ev kalsın yeni alırsın bi tane nojlak zeynepciimden deerlimi hııı dimi evde anne-babama kalsın ben zeynep e bi tane yalı alırım... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|