kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne Kahvesi Ben Olmadan Ne Işler çeviriyorsunuz Bakiim:d
ortama sor
Her telden ordan burdan
|
10-22-2007, Saat: 05:24 PM <
kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne Kahvesi Ben Olmadan Ne Işler çeviriyorsunuz Bakiim:d ortama sor
10-22-2007, Saat: 05:25 PM <
*ߥ_ãr!sToTL€* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:duygusuz da satalım ortak nasıl olur ama adminde pay isterse ne olcak ortakhayır olmaz ortak duygusuz onlara bedava vercez tamam mı başka yer bulalım biz
10-22-2007, Saat: 05:29 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayır olmaz ortak duygusuz onlara bedava vercez tamam mı başka yer bulalım biz ortak bodruma nedersin nedemişler kahvenin 40 yıl hatırı varmış turislere satsak gene yeter 40 yıl gelmek zorun da kalaçaklar
10-22-2007, Saat: 05:29 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vay vay biri beni cimciklesin doğrumu görüyorum acaba halacım gelmiş hoş gelmiş bana ne getirmiş acaba DOÄžRU GÖRÜYORSUN ÇİKOLATA CİKLE CİPS HANGİSİ İSTERSİN
10-22-2007, Saat: 05:30 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:halacım fazla çalışma ya özledik seni süper ya canlarım benim işte benim yeğenlerim ya çalışkan zeki yeğenlerim eee halayı da görürsünüz artık kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:DOÄžRU GÖRÜYORSUN ÇİKOLATA CİKLE CİPS HANGİSİ İSTERSİN bak cips olur ama o boş gitmez yanındada içecek bişeyler verirsin artık demi halacım kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:süper ya canlarım benim işte benim yeğenlerim ya çalışkan zeki yeğenlerim eee halayı da görürsünüz artık yok halacım bunlar seni görmez beni bile kabul etmediler
10-22-2007, Saat: 05:32 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak cips olur ama o boş gitmez yanındada içecek bişeyler verirsin artık demi halacım sen de kara ver murat tatlımı yoksa çips'mi
10-22-2007, Saat: 05:33 PM <
*ߥ_ãr!sToTL€* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ortak bodruma nedersin nedemişler kahvenin 40 yıl hatırı varmış turislere satsak gene yeter 40 yıl gelmek zorun da kalaçaklar ya bunun derdi kahve satmak değil turistleri bağlamak
10-22-2007, Saat: 05:34 PM <
*ߥ_ãr!sToTL€* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ortak bodruma nedersin nedemişler kahvenin 40 yıl hatırı varmış turislere satsak gene yeter 40 yıl gelmek zorun da kalaçaklarhee olur valla ortak |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|