sen ki acının yadigarısın ve pelikan beşiklerinde sallanan
hüzünün umuda haykırışlarındasın
tasvirin tabi bir rapin hatim bu düş senin....
hüzünün umuda haykırışlarındasın
tasvirin tabi bir rapin hatim bu düş senin....
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
sen ki acının yadigarısın ve pelikan beşiklerinde sallanan
hüzünün umuda haykırışlarındasın tasvirin tabi bir rapin hatim bu düş senin....
Günlerim hep son baharmi söyle
çektim attim acilari kapandi kapilar kum saati kirilmis zamanin bütün sahili akivermis masaya ölümün islanan mavisiyle perdelerden damlayan hangi okyanus hiç bilen varmi? yas halinin üzerinde meneveslenmis büyüsüyle sararan takvim yapraklarindan koptu zaman bastan basa tahribat açti bos odalara yayilan ansizligin ruhuma devrilen tuglalar sureta tebessümlerini sirtimda tasiyamam çok agirlar tuttugum elimde kaliyor birak daginik kalsin kimine göre farkli gerçek=hata bende vakit çok geç askim ben beni ben yapan canavarima küstüm artik bulutlar suskun alem yaz matem havasina bürünsün kayip sehrime kafa tutan körpe söyle deli raporuyla masana sunulan hüzünde belki birkaç asirlik öfke bulursun yarinin adini bugünden koydum kusursuz insa edilmis hayatin film seritleri hep tikali ve ara sokaklar askima katliam bas rolüm sahnede tek sufle sesin aramalarima kapali merami anlamsiz, kara bela ortasinda selamsiz ince yapili küçük harflerden kurdugum cümlelerde dilim sürçer hatiralara gözüm gider rüyalara
bana yine gül yüzünle gel
tek sözünle gel gözüm yolda gönlüm sende kaldığı anda gel yana yana yaz oldu kışım kor oldu düşüm can yürekte yürek sende kaldığı anda gel
03-22-2008, Saat: 04:25 PM <
O da özlüyormuş benim bir tanem,
Çok üşüyormuş ben olmayınca, Öyle yazıyor son mektubunda Caddelerde rüzgar, aklımda aşk var,
Gece yarısında eski yağmurlar, Şarkı söylüyorlar, sessiz usulca, Özlediğim şimdi çok uzaklarda…
03-22-2008, Saat: 04:30 PM <
s0N 1 qécé Daha CirKin oLaLım .
AynaLara deqiL ßirßirimizé ßakaLım ..
03-22-2008, Saat: 04:34 PM <
sevgilimi koluma takarım
bebekte 3 5 tur atarım olmadı bide sinema yaparım gördüğün gibi cok unutkanım
Devir daim saatlerde karanlik cadi kazani
öyle bir sevda ki bin yerden delik desik resmen devrik yasamakta kuralli tek cümle : seviyorsam git ! sevmiyorsan gitme ! yüreksiz sehir bu ki gözlerini kalbime dikmis toz mavi - kis zehir - göz yesil Rap siyah - gök kirmizi uffff , bütün renkler yine karisti.. SINASI (cigara içerken) - geçen gündü iste , girdim otelden içeri, kafami söyle bi kaldirdim ki baba, on numara be, akiyor be , orta kulvardan saha kalkmis bir tay gibi! atima vuriim varya, onu varya uffff.. GÜRBÜZ -oglum , ben bu kariyi 50 kere soydum , 300 kere giydirdim.. nasil olur lann? nasil olur lan? kim demis lan!kim görmüs lan? ne alakasi var? gördügünüz kari Sophia olamaz oglum! Sinasi -valla bilmiyorum abi, öyle bi parçaydi yani..çikardi böyle paltosunu oturdu kontes kontes herifin karsisinda..yaktilar böyle mum isinda sampanya patlattirdilar..sonra adam aldi abi böyle bir tango, bir vals, bir salsa, bir çaça..artik bir samba mi desem sevisircesine böyle.. ne bilim abi.. SEREF -dogru konusun lan! o gördügünüz kari benim otuz senelik askim Sophia lan! biraz seviyeli olun lan! s*kmigim kafanizi! akilli olun lan! (sinasi-tamam abi. Gürbüz-ne oluyo yaa..) susun lan! (gürbüz- lan ne oluyo?) sus lan! sus lan sus s*k...) simdi Sophia'yi aricam lan..ulan varya eger yalan söylüyorsaniz varya ! ulan o zaman varya..... ( tetik çekilmesi ) (SAIR) Defolu caddelerde ihraç fazlasi kadinlar görüyordum fiyaka arabalardan üstü açik oyunlara oyalanan defolu caddelerde yüregi yirtmaçla agzina kadar açik isporta giysili kadinlar yine de kocaman gögüsle önüne bakmak zor is yada ne bileyim her gördügünü silikonlu kaldirim sanmak yürüyorum arkama bakmadan lakin sürümlerden kazanmiyor bile adimlarim... as beni melegim kendi karanlik rüyama .. Gürbüz -abi kim dedi sana o kari Sophia diye yaaa! ( o esnada Seref tabancayla Sinasiyi kovalamaktadir..) (SAIR) Hep bir önceki kesfi yeniden tekrarlamak gibi sen hep el sürülmüs ve üstünde adim izleri olan o kadinlari sevmistin dokundugun her duyguda bir baskasina ait parmak izleri vardi yada duygulari öldürülmüs bir sevdanin ipuçlari sen hep daha önce öpülmüs bir kadinin dudaklarinda sana dair cümleler bekledin oysa islanan kelimeler bir baskasi adina sana yönlendirilmis öznesi eylemine uymayan devrik cümleler kurmaya görevlendirilmisti onu öperken baska birinin gölgesi araya giriverirdi hep ve aslinda sevislerin senle olmadigini bilemedin kapanan gözlerde sen hep bir baska resim üzerine fotomontajdin azizim defolu caddelerde fotomontaj.. ve perde , böylece kapanir..
03-22-2008, Saat: 04:37 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oy nurcanım nurcanım ..
03-22-2008, Saat: 04:51 PM <
elini son defa yanağıma koy
istemiyorsan giderim giderim serin bir sonbahar akşamında söz ismini unutur silerim silerim tuttuğun kalme olsa yüreğinin elleri bir defa daha yazsa bebeğim bebeğim bebeğim eğer bir masal perisi girerse rüyalarına öldü dersin gül güzeli tılsımını kaybetmiş... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,439 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,275 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,313 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |